Kuten tällä viikolla aikaisemmin mainitsin, meidän olohuoneessa on tapahtunut pientä huonekaluvalssia. Työhuoneen kaappi sai siirtyä olohuoneen syvennykseen ja puolestaan olohuoneesta vanhalta paikaltaan saivat väistyä nojatuoli ja seinältä kaksi String-hyllyä.

Edellinen sisustus oli ollut paikallaan reilun vuoden. Olin kuitenkin jollain tavoin väsähtänyt siihen näkymään, joka sohvalla makoillessa silmien eteen avautui. Eihän sitä nyt joka ilta jaksa tuijotella samaa näkymää, sellainen mä olen! Heh! Siksi päätin laittaa hihat heilumaan. Yksi ilta ruuvasin hyllyt pois seinältä ja keksin nojatuolille uuden paikan, jotta sain kaapin mahtumaan syvennykseen.

Musta rottinkituoli tuntui jotenkin raskaalta tuossa kohdassa, joka muutoinkin on pimein kulma kodissamme. Enkä oikein keksinyt String-hyllyille sopivia tavaroita ja sisustusesineitä. Mitään kovin suurta ja painavaa hyllyille ei voinut laittaa, mutta ei meillä oikein ole mitään pieniä sisustusesineitäkään.

Luulen, että keksin String-hyllyille enemmän tekemistä joko lapsen huoneessa tai sitten työhuoneessa. Katsotaan, mihin ne lopulta päätyvät. Vai olisiko toisen paikka kenties makuuhuoneessamme tai keittiössä…