Kaupallinen yhteistyö Salpausselän kisojen kanssa.

Muistan, kuinka ryystin kuumaa kaakaota ystävien kanssa kisamontussa termospullosta ja katselin Lahden mäkihyppytornista laskevia mäkihyppääjiä varpaat jo kylmyydestä kipristellen. Takana oli pitkä päivä ulkosalla, sillä aikaisemmin päivällä olimme tulleet katsomaan maailmancupin hiihtoja.

Lahden hiihtostadionin takakaarteessa oli tunnelma korkealla, kun yleisö mylvi ja kannusti suomalaisia hiihtäjiä ulkomaisten rinnalla. Liput liehuivat kisayleisön talvihanskojen puristuksessa ja lehmänkellot kilkattivat luoden aitoa hiihtotunnelmaa.

Kisapäiväksi selkäreppuun olimme pakanneet makoisat eväät, joiden lisäksi kisakahvilassa nautimme päiväkahvit ja makeat munkit. Lahdessa Salpausselän kisoissa eli Salppurin kisoissa on aina ollut omanlaista tunnelmaa. Ne ovat olleet todellakin kotikisat, joissa on tullut useana vuonna vierailtua ja nautittua talvilajeista ystävien tai perheen kanssa.

Talvikauden ja hiihtokauden klassikko lähestyy jälleen. Salpausselän kisat järjestetään Lahdessa helmikuun toisena viikonloppuna 8.-10.2.2019.

Sain tänä vuonna perheeni kanssa kutsun Salpausselän kisoihin lauantaipäivälle. Erityisesti siitä syystä, että tänä vuonna Salpausselän kisoja on kehitetty entistä enemmän myös perheille ja lapsille mielekkääksi tapahtumaksi. Tapahtumaksi, jossa viihtyy koko perhe ja kaikille löytyy päivän ajaksi mukavaa toimintaa. Ja sen kyllä huoma