Tällä viikolla olen…

Tällä viikolla olen ihastellut Kirkkonummen kukkakaupan pihalla kevätkukkia. Ah, alkaa multasormia oikein kutittaa ajatus siitä, että pian voin raivata talviset havunoksat pois ja hankkia tilalle jotain keväisempää ja kauniimpaa. Olemme asuneet tässä kodissa jo puolitoista vuotta, eikä ovessa lue vieläkään meidän nimeä. Siinä on kyllä nimikyltille paikka, joka on odottanut uutta nimeä. Ehkä nyt keväällä hoidan senkin asian kuntoon… :)

Tällä viikolla olen kävellyt kevätauringossa toppatakin lämmittäessä miltein liikaa. Seuraavassa hetkessä onkin tuullut kylmästi ja toppatakki on tuntunut edelleen oikealta valinnalta. Olen miettinyt, että milloinkohan toppatakin saa laittaa kesäsäilöön ja kaivaa kaapista jotain kevyempää esille. Hmm…mahtuukohan mikään kevättakki päälleni tämän raskausvatsan kanssa? Ehkä kevätlookkini onkin villapaita ja siihen päälle vain takki auki. Nahkatakin kaivan ainakin pian esille.

Tällä viikolla on keittänyt aamupalaksi kaurapuuroa kauramaitoon. Syönyt sitä aamulla seitsemän aikaan ja katsellut ikkunasta samalla nousevaa aurinkoa. Niin valoisaa! Päällä mustikoita, karpaloita ja punaherukoita ja voinokare – aika kirpeä yhdistelmä, mutta kauramaito pehmittää.

Tällä viikolla olen kuullut, että Oittaan hiihtoladuilla Espoossa on vielä täysi talvi. Tykkilumesta tehty latu on kestänyt hyvin ja siellä pääsee edelleen hiihtämään. Vinkkinä siis, jos joku haluaa vielä suksimaan. Itse päätin, että viime sunnuntain aurinkolenkki Hollolassa sai jäädä hiihtokauden viimeiseksi. Se oli kuin kruunu hyvän hiihtotalven päähän. Varrassuolla maisemat näytti Lapilta ja aurinko kuumotti poskia.