Viikkolista – maaliskuun toinen viikko

Heippa taasen ihanuudet ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa myös täällä blogin puolella! Kirjoitan tätä tekstiä parhaillaan juuri nyt. Välillä blogitekstejä on kirjoitettava niin sanotusti varastoon jo ennakkoon, mutta tykkään kyllä eniten tästä, kun voin kirjoittaa ja antaa näppäimistön laulaa juuri niillä ajatuksilla, mitä tässä hetkessä mieleeni tulee.

Viikkolista on tälläkin kertaa pieni kurkistus menneeseen, tähän päivään ja tulevaan viikkoon. Miltä se meillä näyttää, mitä kuuluu ja mitä tiedossa?

Mennyt viikonloppu?

Vietimme menneen viikonlopun pitkästä aikaa ihan kotona. Meillä ei ollut mitään sovittuja aikatauluja tai menoja. Helmikuussa viikonloput täyttyivät kaikenlaisesta ja ajelimme monena viikonloppuna vanhempieni luoksekin, mutta sivun kääntyessä maaliskuuhun päätimme, että tässä kuussa olemme viikonloppuja enemmän kotona. Huhtikuussa on sitten taas viikonloppureissu sekä pääsiäinen, joten sitten taas mennään enemmän.

Kevättä rinnassa ja ruukuissa.

Viime viikonloppuna teimme kaikkea normisettiä, josta tulemme iloiseksi koko konkkaronkka: nukuimme, ulkoilimme, laitoimme ruokaa, mieheni kiinnitti keittiöön viimeiset lattia- ja kattolistat, kävimme molemmat yksin ja erikseen lenkillä, teimme yhden metsäretken ja sunnuntaina suuntasimme vielä Helsinkiin, kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Menimme Eiran rantaan ja kävelimme siellä ja Ullanlinnassa lenkin, jonka päätteeksi pysähdyimme vielä Uunisaaren kahvilaan pullakahveille. Se oli kiva sunnuntai-iltapäivä kaupungissa.

Ullanlinnan taloja.
Daniel vaunujen kanssa ja sininen taivas. <3

Arki? 

Arjen puolesta tämä viikko on tavallinen. Töitä, päiväkotia ja iltaisin vähän liikuntaa. Maaliskuu on jo pidemmän aikaan ollut mun lempi kuukausia. Kevät alkaa tehdä tuloaan, mutta vielä pääsee hankikannoille hiihtämään. Valo lisääntyy ja todella sisimmässään tuntee, että pimeä talvi alkaa kääntyä taas kevääksi. Kotonakin alkaa tehdä mieli vaihtaa vähän keväisempiä värejä silmien alle.

Kuulumisia?

Viikonloppuna tein 9 kilometrin hölkkälenkin Meiko-järven ympäri. Meikon ulkoilualue on viihtyisä ulkoilualue täällä Kirkkonummella, suosittelen vierailemaan, esimerkiksi Espoosta ei ole kovin pitkä matka Meikolle. Järven rantoja pitkin kiertää polku ja kallioilta löytyy kivoja paikkoja pysähdellä vaikka eväitä syömään.

Mahan kasvatus on edennyt viikolle 25, vielä 15 raskausviikkoa olisi edessä. Maha otti tuttuun tapaan kasvuspurtin puolen välin jälkeen ja tällä hetkellä tuntuu, että vatsanahka vaan kiristyy ja venyy. Mutta toisaalta, ihana kun masu kasvaa ja liikkeet voimistuu!

Viime aikojen parhaat ostokset? 

Maaliskuun parhaita ostoksia ovat olleet lapselle muovailuvaha ja Frozen-sähköhammasharja. Molemmat ovat helpottaneet elämää. Frozenin voima on tehnyt hammaspesusta suosittua ja haluttua. Muovailuvaha sen sijaan on tuonut rauhaa päiväkodista kotiin saapumisen hetkeen, jolloin olemme kaikki nälkäisiä ja yritämme samalla laittaa ruokaa. Muoviluvahan läträäminen on siinä hetkessä ihan parasta ajanvietettä lapselle.

Arvaa lempiväri!

Itselleni löysin Bikbokista viime viikolla vaalean ruskean mekon, josta tulee tämän kevään masuasu. Mekko venyy hyvin, mutta se ei kuitenkaan ole äitiysvaate, jotka ovat mun mieleen välillä vähän liian mammamaisia.

Kiitollinen?

Kiitollinen olen mukavista työprojekteista, joita mulla on edessä tälläkin viikolla. Olen jotenkin super onnellinen, että uusia juttuja on löytynyt ja pystyn ainakin tällä hetkellä sellaisilla täyttämään työpäiväni. Työpäivät ihan hujahtaa hetkessä ohi, kun työn imu on jollain tavalla niin suuri.

Kaunis Huvilakatu.

Tämän viikon suunnitelmia ja aikatauluja:

– Sovittiin mieheni kanssa, että tulevana viikonloppuna paklataan tuon yhden seinän ruuvinkolot umpeen ja maalataan seinä.

– Työpäivät muodostuvat parista valokuvauskeikasta, yhdestä markkinointisuunnitelmasta asiakkaalle ja muutaman sisällön kirjoittamisesta.

– Lapsen hammastarkastus.

– Instagramiin on tulossa yksi kaupallinen yhteistyö, jonka kävin eilen kuvaamassa.

– Liikuntojen osalta haluaisin tehdä yhden tai kaksi lihaskuntotreeniä kuntosalilla ja sen lisäksi hiihtelen viimeisiä hiihtoja laduilla, kun vielä pääsee.

– Aiotaan valmistaa somesta tuttua uunifetapastaa. Ollaan monesti muita jäljessä tällaisissa trendeissä, joten ei olla sitä vielä kokeiltu, mutta nyt terttutomaatit odottavat sen valmistamista.

– Perjantaina olen lapsen kanssa taas kotona ja silloin olen kutsunut kaksi äitiyslomailevaa kaveriani meille lounaalle ja iltapäivällä kylään tulee vielä kolmas lomaileva kaveri. Perjantait on sellaisia päiviä, kun voin helposti sopia kavereiden näkemistä, ulkoilla Pikkuässän kanssa päiväsaikaan tai hoitaa juoksevia asioita.

– Pikkuässä sanoi myös pari päivää sitten, että haluaisi mennä uimahalliin. Ehkä tänään illalla.

– Pohtia ikkunoiden pesemistä tai ulkoistaa se jollekin siivousfirmalle… Kevätaurinko näyttää aikamoiselta likaisissa ikkunoissa.

– Fiilistellä kaikkia arkisia hetkiä ja tätä mahan kasvua.

Uunisaaressa kahvilla.

Sellainen viikko täällä tällä kertaa. Millainen viikko sinulla on edessä? Tai mitä muuten kuuluu? Onko siellä muita, jotka tykkää maaliskuusta?

Mukavaa tiistain jatkoa sinulle ja kiva kun saavuit taas blogin puolelle! <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

+18

You may also like

4 kommenttia

 1. Tunnen toisenkin pinkktyypin❇️🌸💮💗.
  Kivalta kuulostaa viikko ja kiva, kun tapaatte äitien kanssa, se on tärkeää kaikille👍

  0
 2. Miltä tuntuu juoksu vatsan kanssa? Itse muistan, että rv 10 juoksin viimeisen lenkin, koska liitoskivut. 🙁

  0
  1. Heips! No se tuntuu vähän raskaammalta kuin normaalisti ja pissalla ehkä joutuu käydä kerran lenkin aikana. Mutta muuten ei ihmeemmältä. Mä en ole koskaan liitoskipuja kokenut, joten en tiedä miten kipeiltä ne tuntuu. Varsmastikaan en juoksisi, jos sellasia olisi. Ehkä parisen viikkoa vielä juoksen ja sit siirryn kävelylenkkeilyyn.☺️🤰🏃‍♀️🚶‍♀️

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *