Heippa taasen ihanuudet ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa myös täällä blogin puolella! Kirjoitan tätä tekstiä parhaillaan juuri nyt. Välillä blogitekstejä on kirjoitettava niin sanotusti varastoon jo ennakkoon, mutta tykkään kyllä eniten tästä, kun voin kirjoittaa ja antaa näppäimistön laulaa juuri niillä ajatuksilla, mitä tässä hetkessä mieleeni tulee.

Viikkolista on tälläkin kertaa pieni kurkistus menneeseen, tähän päivään ja tulevaan viikkoon. Miltä se meillä näyttää, mitä kuuluu ja mitä tiedossa?

Mennyt viikonloppu?

Vietimme menneen viikonlopun pitkästä aikaa ihan kotona. Meillä ei ollut mitään sovittuja aikatauluja tai menoja. Helmikuussa viikonloput täyttyivät kaikenlaisesta ja ajelimme monena viikonloppuna vanhempieni luoksekin, mutta sivun kääntyessä maaliskuuhun päätimme, että tässä kuussa olemme viikonloppuja enemmän kotona. Huhtikuussa on sitten taas viikonloppureissu sekä pääsiäinen, joten sitten taas mennään enemmän.

Kevättä rinnassa ja ruukuissa.

Viime viikonloppuna teimme kaikkea normisettiä, josta tulemme iloiseksi koko konkkaronkka: nukuimme, ulkoilimme, laitoimme ruokaa, mieheni kiinnitti keittiöön viimeiset lattia- ja kattolistat, kävimme molemmat yksin ja erikseen lenkillä, teimme yhden metsäretken ja sunnuntaina suuntasimme vielä Helsinkiin, kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Menimme Eiran rantaan ja kävelimme siellä ja Ullanlinnassa lenkin, jonka päätteeksi pysähdyimme vielä Uunisaaren kahvilaan pullakahveille. Se oli kiva sunnuntai-iltapäivä kaupungissa.