30.5.2019. Tänään täytin 30 vuotta. Uusi vuosikymmen alkaa elämän kirjassa. Voin hyvillä mielin sanoa, että olen onnellinen, juuri nyt. Elämä on kutakuinkin sellaista, millaiseksi olen sen halunnut ja saanut rakentaa.

Tänään olen viettänyt mukavan päivän vanhempieni seurassa. Kävimme kävelylenkillä ja ulkoilemassa. Juotiin päiväkahvit ja ihmeteltiin Pikkuässän touhuja. Laitettiin iltaruoaksi maukasta kalaa ja istuttiin terassilla auringon lämmössä. Tunsin vauvan potkuja masussani ja hihiteltiin sylikkäin Pikkuässän kanssa. Kaunis toukokuinen päivä. Ei mitään sen kummallisempaa, mutta päivä, jonka muistan kauniina.

Paljon olen saanut näiden kolmenkymmenen vuoden aikana. Paljosta saan olla tänäänkin kiitollinen. Paljon olen saanut kokea, nähdä ja tuntea. Paljon olen saanut oppia – osan kantapäänkin kautta.