30.5.2019. Tänään täytin 30 vuotta. Uusi vuosikymmen alkaa elämän kirjassa. Voin hyvillä mielin sanoa, että olen onnellinen, juuri nyt. Elämä on kutakuinkin sellaista, millaiseksi olen sen halunnut ja saanut rakentaa.

Tänään olen viettänyt mukavan päivän vanhempieni seurassa. Kävimme kävelylenkillä ja ulkoilemassa. Juotiin päiväkahvit ja ihmeteltiin Pikkuässän touhuja. Laitettiin iltaruoaksi maukasta kalaa ja istuttiin terassilla auringon lämmössä. Tunsin vauvan potkuja masussani ja hihiteltiin sylikkäin Pikkuässän kanssa. Kaunis toukokuinen päivä. Ei mitään sen kummallisempaa, mutta päivä, jonka muistan kauniina.

Paljon olen saanut näiden kolmenkymmenen vuoden aikana. Paljosta saan olla tänäänkin kiitollinen. Paljon olen saanut kokea, nähdä ja tuntea. Paljon olen saanut oppia – osan kantapäänkin kautta.

Onnellinen lapsuus landella, kuusihenkisen perheen toiseksi vanhimpana lapsena. Liikunnallista elämää, perhekeskeisyyttä ja yhteistä aikaa. Kesämökkikesiä, suunnistusmatkoja, sisaruksia – arkea ja juhlaa. Niitä lapsuudestani muistan.

Aktiivinen ja urheilullinen nuoruus. Liikuntayläaste ja liikuntapainotteinen lukio. Rakas harrastus suunnistus, jonka kautta on saanut kokea hienoja hetkiä, kasvaa nuoruusvuosia, nähdä maailmaa ja tutustua moniin nykyisiin ystäviin ja aviomieheenikin. Kilpailla, pettyä, voittaa, kehittyä, harjoitella, haastaa itseä ja oppia itsestäni.

Viimeiset 10 vuotta ovat olleet tapahtumarikasta aikaa elämässäni.

Itsenäistyminen ja opiskeluiden aloitus. Oman paikan löytäminen – ainakin jokseenkin. Valmistuminen ekonomiksi, ensimmäisen oman kodin ostaminen, kiinnostavia töitä. Muutama matka. Häät. Ensimmäinen raskaus ja Pikkuässän syntymä. Muutto Kirkkonummelle nykyiseen kotiimme. Yrittäjäksi ryhtyminen. Tämä toinen raskaus. Viimeiset 10 vuotta ovat menneet vauhdilla, kun paljon on tapahtunut.

Itseäni voin taputtaa olalle siitä, että olen uskaltanut kulkea viime aikoina omia polkuja ja tehdä valintoja, jotka ovat lisänneet hyvinvointiani. Kuunnella itseäni.

Tänään tärkeintä on rakkaat ihmiset ympärillä. Oma pieni perhe: yksi vierellä, yksi sylissä ja yksi vielä piilossa masussa viimeisiä viikkojaan.

Tänään, tässä ja nyt on hyvä. Odotan positiivisin mielin ja sydän täynnä kiitollisuutta, mitä seuraavat kymmenen vuotta tuovat mukanaan. <3

-Hilla

@hillasblog

 1. Satu / Juoksuaskeleet 1.6.2019 at 08:07 - Reply

  Ihana postaus. Vielä kerran onnittelut upealle kolmikymppiselle!

  • Hilla 2.6.2019 at 14:15 - Reply

   Kiitos paljon Satu onnitteluista! 🤗❣️

 2. Iskä 2.6.2019 at 22:20 - Reply

  Tosi kivasti kirjoitit. Oli kiva lukea. Hyvät kuvatkin! Kasvihuonejutussakin oli raikas kuvitus. Selma kasteluhommissa!💕💕

  • Hilla 4.6.2019 at 10:54 - Reply

   Kiva kuulla iskä! <3

Seuraa Instagramissa