Kuten olen jo Instagramin puolella kertonutkin, sain kasvihuoneen lahjaksi täyttäessäni 30 vuotta. Lahja tuli tarkoituksella jo hieman etukäteen, toukokuun alussa, jotta olen keväällä ehtinyt puuhastella sen kanssa hyvissä ajoin.

Tähän kohtaa lienee aiheellista kertoa, että olen näiden kasvihuone- ja puutarhajuttujen kanssa ihan aloittelija, keltanokka. Mutta voi jestas, miten kivan uuden ”harrastuksen” olenkaan löytänyt. Suosittelen lämpimästi, vaarana hurahtaminen! Varsinkin näin loppuraskaudessa ihan paras harrastus, kun olo alkaa olla vähän tukala ja liikkumaan en siinä normaalissa muodossaan pääse. Kasvimaalta olen saanut samanlaista iloa.

Teen tässä samalla myös empiiristä tutkimusta, voisiko kasvimaalla syväkyykkimisellä haarat levällään olla suotuisia vaikutuksia synnytyksen käynnistymiseen. Hehe! Pikkuässän synnytys käy