Hotelliyö kylpylähotelli Scandic Siuntion sponsoroima.

Sain äitienpäivälahjaksi aikaa ystävän kanssa ja rauhassa nukutut yöunet hotellin pehmeissä lakanoissa. Juuri sitä, mitä pienen lapsen äiti välillä kaipaa.

Ystäväni tuli meille jo perjantai-iltana Lahdesta kylään. Olemme tunteneet hänen kanssaan yläasteajoilta asti, joten yhteisiä vuosia on takana yli 15 vuotta. Tapasimme ensimmäisen kerran Salpausselän liikuntapainotteisen yläasteen pääsykokeissa. Pääsimme molemmat liikuntatesteistä läpi ja myöhemmin syksyllä päädyimme Salppuriin samalle liikuntaluokalle, 7e-luokalle. Salpausselän koulussa jatkoimme yhteisiä vuosia vielä liikuntapainoitteiseassa lukiossa eli yhteisiä kouluvuosia ja liikuntatunteja kertyi kuuden vuoden ajalta. Sellainen tarina meidän tutustumisen ja ystävyyden taustalla.

Eilen aamulla heräsimme yhdessä meillä Kirkkonummella, ja yön aikana Danielkin oli tullut kotiin työmatkaltaan. Keittelimme kaikessa rauhassa aamupuurot, kahvit ja kananmunat – söimme aamupalan ja vaihdoimme kuulumisia. Sen jälkeen pakkasin laukkuuni tavarat seuraavan yön hotellireissua varten ja aamupäivällä alkoi äitienpäivälahjan ”lunastaminen”. Päämäärätöntä aikaa kaupungilla ystävän seurassa ja hotelliyö.

Olemme ystävän kanssa yhtä aikaa raskaana. Lasketut aikamme ovat lähekkäin, joten elämme siinä mielessä samanlaisia hetkiä kasvavien masujemme ja valmistautumisen kanssa. Ystäväni odottaa esikoistaan, joten eilisen päivän agendalla oli tehdä hankintoja tulevaa vauvaa varten. Saimmekin tehtyä hyviä ja tarpeellisia vauvahankintoja, ja mikäs mukavampaa kuin pohtia sellaisia kaupungilla yhdessä. Toimin samalla myös vaadittavana makutuomarina esimerkiksi muutaman värivalinnan osalta.

Muutama uusi vaatekappale meidän tulevalle vauvalle. <3

Minäkin tein muutaman vaatehankinnan tulevalle vauvalle. On ihana, että hänkin saa päälleen jotain uutta, vaikka suurin osa tuleekin olemaan isosis