Kaupallinen yhteistyö Kauppakeskus Liila.

Syksyn saapuessa tekee mieli päivittää kodin sisustusta pienillä yksityiskohdilla tunnelmallisemmaksi ja laittaa muutoinkin kotia järjestykseen. Vaihtaa tekstiileihin syksyisempiä sävyjä, tuoda lämpöä kynttilöitä sytyttämällä ja kaivaa esiin pehmoiset torkkupeitot. Säiden viilentyessä elämä siirtyy enemmän taas kodin seinien sisäpuolelle, joten viihtyisyyteen ja kodin siisteyteen on kiva panostaa hiukan enemmän.

Tein visiitin Kauppakeskus Liilaan Espoossa pitäen mielessä pari asiaa: 1. Haluaisin löytää kotiin jotain järjestelyä ja siisteyttä helpottavaa. 2. Haluaisin löytää kodin sisustukseen jotain syksyistä ja ajatonta silmällä pitäen myös syyskuun lopussa pidettäviä vauvan ristiäisiä.

Näillä tarpeilla lähdin ajamaan meiltä Kirkkonummelta kohti Liilaa, joka sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä Espoon Suomenojalla. Kauppakeskuksen tarjonta on keskittynyt kotiin sekä vapaa-aikaan ja sen isoimpia liikkeitä ovat Vepsäläinen, Hong Kong, Jysk, Power ja Lidl. Pienemmistä liikkeistä voisin mainita oman suosikkini, lastentarvikeliike Lastenhuone.fi Storen.