Isänpäivä <3

Iloista isänpäivää kaikille isille ja isoisille. Olette tärkeitä. <3

Meidän tyttöjen iskä, jota ruotsinkielellä papaksi kutsutaan, sai aamulla herätyksen halauksien kera, köllötellä tyttöjen kanssa sängyssä ja runsaan aamupalan valmiiksi katettuna. Lahjaksi Pikkuässä oli päiväkodissa tehnyt repun ja kirjoittanut hoitajien kanssa nämä sanat papalle:

Vad heter din pappa?

Daniel

Vad tycker han om för mat?

Jag vet int.

Vad tycker han om att göra?

Leka med mig.

Vad brukar du göra med pappa?

Leka mamma och barn.

Vad jobbar pappa med?

Datorn.

När börjar din pappa och skratta?

Någon när ja gör med han.

Vad är din pappa duktig på?

Fixa taket.

Varför är just din pappa bäst?

Därför han leker Göran.

…..

Lyhyitä vastauksia, joista kuitenkin tunnistaa ajatuksen taustalla. Yksi lempileikeistä on nimittäin se, että Pikkuässä on Camilla, pappa Göran ja sitten Camilla ja Göran puuhastelevat kaikkea yhdessä. Sitä on leikitty mooooonta kertaa. 😀

Minun kanssa Daniel, tyttöjen iskä jakaa tällä hetkellä vanhemmuuttaa, joka on ajoittain aika työn täyteistäkin pienten lasten kanssa. Hoidat oman tonttisi valtavan hienosti ja olet ihana iskä tytöille. Siitä sanon kiitos sinulle. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

 

13+

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *