*Tuotteet arvontaan saatu Sugar Helsingiltä.

Huomasin, että viimeisestä Viikkolistasta on jo piiiitkä aika. Postauksina Viikkolistat ovat olleet luettuja, joten täältä pesee uusimman Viikkolistan kanssa. Aloitetaan hieman menneellä ja sitten kurkistus tähän viikkoon.

Viime viikonloppu?

Viime viikon perjantaina Lahdessa avattiin ensilumenlatu ja pääsin starttaamaan hiihtokauden. Olimme muutenkin menossa Hollolaan vanhempieni luo käymään sunnuntaina, sen lisäksi pääsin hiihtämään. Hiihtäminen on joka talvi tauon jälkeen yhtä mukavaa ja nyt vielä erityisen mukavaa, kun se sopii raskauden ja synnytyksen jälkeen liikuntamuodoksi. Hiihdin äitini kanssa tunnin verran 1,5 kilometrin lenkkiä ja yhteensä kilometrejä kertyi kymmenen. Ukki leikki sillä aikaa Pikkuässän kanssa ja Pikkuvee veteli vaunuissa sikeitä.

Kuulumisia?

Tänään on marraskuun ensimmäinen tiistai, vauva nukkuu vaunuissa tätä kirjoittaessa ja Pikkuässä meni aamulla päiväkotiin. Tavallinen arkipäivä äitiysvapaalla. Kuten olen jo Instagramin puolella kertonut, halusin ideoida marraskuun piristykseksi jotain ja siksi keksin #HyvänOlonMarraskuu -fiilistelyn. Sen tarkoituksena on kiinnittää huomio arjen pieniin hetkiin ja asioihin, jotka lisäävät hyvää oloa, etenkin nyt marraskuussa. Kuka vaan voi osallistua jakamalla kuvansa ja lisäämällä siihen tuon hashtagin Instagramissa. Siellä onkin jo kiva määrä kuvia! :)

Tähän ideaan halusi osallistua myös Sugar Helsinki, joka on kestäviin ja ekologisiin arvoihin keskittyvä pr-toimisto. Sugar edustaa vastuullisia tuotemerkkejä ja palveluita, ja he antoivat minulle arvottavaksi joka viikko luonnonmukaista kosmetiikkaa Instagramissa #HyvänOlonMarraskuu -kuvan jakaneiden kesken. Tällä viikolla Madara, sitten Urtekram , Pulp De Vie ja Flow Cosmeticsin tuotteita. Jokaisella marraskuun viikolla yksi tuotepaketti lähtee tuottamaan iloa yhdelle onnekkaalle.