Viikkolista

*Tuotteet arvontaan saatu Sugar Helsingiltä.

Huomasin, että viimeisestä Viikkolistasta on jo piiiitkä aika. Postauksina Viikkolistat ovat olleet luettuja, joten täältä pesee uusimman Viikkolistan kanssa. Aloitetaan hieman menneellä ja sitten kurkistus tähän viikkoon.

Viime viikonloppu?

Viime viikon perjantaina Lahdessa avattiin ensilumenlatu ja pääsin starttaamaan hiihtokauden. Olimme muutenkin menossa Hollolaan vanhempieni luo käymään sunnuntaina, sen lisäksi pääsin hiihtämään. Hiihtäminen on joka talvi tauon jälkeen yhtä mukavaa ja nyt vielä erityisen mukavaa, kun se sopii raskauden ja synnytyksen jälkeen liikuntamuodoksi. Hiihdin äitini kanssa tunnin verran 1,5 kilometrin lenkkiä ja yhteensä kilometrejä kertyi kymmenen. Ukki leikki sillä aikaa Pikkuässän kanssa ja Pikkuvee veteli vaunuissa sikeitä.

Kuulumisia?

Tänään on marraskuun ensimmäinen tiistai, vauva nukkuu vaunuissa tätä kirjoittaessa ja Pikkuässä meni aamulla päiväkotiin. Tavallinen arkipäivä äitiysvapaalla. Kuten olen jo Instagramin puolella kertonut, halusin ideoida marraskuun piristykseksi jotain ja siksi keksin #HyvänOlonMarraskuu -fiilistelyn. Sen tarkoituksena on kiinnittää huomio arjen pieniin hetkiin ja asioihin, jotka lisäävät hyvää oloa, etenkin nyt marraskuussa. Kuka vaan voi osallistua jakamalla kuvansa ja lisäämällä siihen tuon hashtagin Instagramissa. Siellä onkin jo kiva määrä kuvia! 🙂

Tähän ideaan halusi osallistua myös Sugar Helsinki, joka on kestäviin ja ekologisiin arvoihin keskittyvä pr-toimisto. Sugar edustaa vastuullisia tuotemerkkejä ja palveluita, ja he antoivat minulle arvottavaksi joka viikko luonnonmukaista kosmetiikkaa Instagramissa #HyvänOlonMarraskuu -kuvan jakaneiden kesken. Tällä viikolla Madara, sitten Urtekram , Pulp De Vie ja Flow Cosmeticsin tuotteita. Jokaisella marraskuun viikolla yksi tuotepaketti lähtee tuottamaan iloa yhdelle onnekkaalle.

Arki?

Vauva täyttää ensi viikolla neljä kuukautta – 1/3 vauvavuotta on ehtinyt vierähtää. En sanoisi, että onpas aika mennyt nopeasti tai että aika olisi mennyt hitaasti. Tuntuu siltä, että tästä toisen lapsen vauva-ajasta olen osannut nauttia jollain tavalla helpommin ja ehkä siitä syystä olo on sellainen, että aika on mennyt juuri sopivaa tahtia. Ihana kun hän kasvaa, mutta hetket eivät ole kuitenkaan kiitäneet ohi.

Vuorovaikutus Pikkuveen kanssa lisääntyy päivä päivältä kehityksen mukana. Sitä on ihaninta seurata. Hän on kasvanut tähän mennessä rintamaidolla, kohta 4-6 kuukauden iässä pääsemme lisäämään maidon rinnalle myös kiinteitä ruokia sitten kun hyvältä tuntuu. Tällä hetkellä vauva käyttää jo osin 68 koon vaatteita. Hän ei käänny vielä, mutta leikkimatolla on jo nähty sen suuntaisia elkeitä, että kääntyminen saattaa tapahtua ihan lähitulevaisuudessa.

Koti?

Teimme huonejärjestyksen vaihdon viime viikolla. Osin tilan takia ja osin siksi, että Pikkuvee on nyt vauvana ollut erilainen nukkuja kuin isosiskonsa ja ajattelimme sen takia alkaa nukuttaa häntä omaan sänkyyn, koska hän on paaaaaaljon myötämielisempi nukahtaja kuin isosiskonsa kolme vuotta sitten.

On ollut mielenkiintoista huomata, miten samasta puusta voi veistää tavallaan niin erilaiset persoonat, jotka käyttäytyy eri tavoin. Erilaiset temperamentit tulee esille jo näinkin pienenä. Yhdessä huoneessa on nyt molempien tyttöjen sängyt sekä patja minulle, jotta imettäminen öisin käy helpommin. (lue: en jaksa unissani istua ja imettää :D)

Kuvasin juuri kameralle meidän kylppäri/WC:n, jota ei ole vielä koskaan täällä blogissa näkynyt. Sellaista tulossa blogiin lähiaikoina sekä ajatuksia pienestä muutoksesta, jonka suunnitelleet tekevämme kylppäriin.

Ostos?

Lasinen purkki ja puiset keittiövälineet Søstrene Grene:sta.

Kävimme eräs sateinen sunnuntai Espoon Tapiolan uudessa Ainoa-kauppakeskuksessa. Meillä oli pari täsmäiksua – Daniel hankki uuden talvitakin Stockmannilta, Pikkuässä pääsi katsomaan Ryhmä Haun esityksen ja minä piipahdin tanskalaiseen Søstrene Grene -liikkeeseen, joka avasi ensimmäisen sisustusmyymälän Suomessa. Siellä oli kauniita koreja, puisia keittiövälineitä, pieniä lasiesineitä, tanskalaistyylistä kodin piensisustusta, tyylikkäitä toimistotarvikkeita sekä askartelu- ja käsityötarvikkeita jne.  Søstrene Grene on kuin tyylikäs versio Flying Tiger Copenhagenista, sanoisin.

Kiitollinen?

Kiitollinen olen  kahdesta tytöstä, joiden äiti saan tänäänkin olla. Olen myös kiitollinen sinusta, joka juuri luet blogiani ja mahdollistat sen, että voin olla bloggaaja.

Tämän viikon suunnitelmia ja aikatauluja?

En melkein voinut uskoa, mutta tälle viikolle ei ole yhden yhtään kalenterimerkintää. Ei neuvolaa, ei päiväkodissa erikoisempaa, ei yhtään kaupallista yhteistyötä blogiin tai instaan, ei etukäteen sovittuja treffejä. Vain sunnuntain isänpäivän olen ympyröinyt sydämellä kalenteriin. Lahjaksi annamme tyttöjen kanssa Danielille jalkahoidon läheiseen kauneushoitolaan. Juoksijan jalkoja ei koskaan hoideta liikaa, joten hän pääsee ensi viikolla jalkahoitajalle. Pikkuässä toivoi, että sunnuntaina tehdään vohveleita iskälle.<3

Mukavaa viikkoa Sinulle, ihana kun kävit täällä!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog.

Aiempia Viikkolistoja.

29+

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *