Kaupallinen yhteistyö Polarn O. Pyret.

Paras talvinen lumikeli pakkasineen on loppujen lopuksi aika lyhyt ajanjakso, erityisesti täällä Etelä-Suomessa. Eniten on syksyä ja kevättä, jolloin sää on kolea sekä märkä ja kurainen. Sellainen sää, että joutuu päiväkotiaamunakin hetken pohtia, mitä lapselle pakkaa mukaan. Aamuun lämmintä, iltapäivään ei liian kuumaa, mutta kuitenkin vedenpitävää… Samoja pohdintoja sielläkin?

Mikä tähän voisi olla ratkaisu ja arjen sujuvuuden helpottaja? Mielestäni se, että lämmön ja vedenpitävyyden voi saada samassa paketissa.

En ole päälle puettavien kuravaatteiden suurin ystävä – tai lähinnä sen monimutkaisuuden, joka niiden pukemiseen liittyy. Kyllä te tiedätte – hiki tulee jo pukiessaan lasta ulos. Siksi onkin ollut ilahduttavaa löytää ulkoiluvaatteet, jotka suojaavat kosteudelta ja märältä, mutta pitävät silti lämpimänä ja suojaavat lasta tuulelta. PO.P WeatherPRO® -malliston ulkoiluvaatteissa nämä tarpeet toteutuu.

Sen sijaan, että ostaisin lämpimän toppahaalarin ja siihen päälle vedenpitävät kuravaatteet, panostan mieluummin yhteen haalariin, joka taklaa nämä molemmat vaatimukset. ”Two in one” ei ehkä toimi hiustenhoitotuotteissa, mutta laadukkaissa lasten ulkoiluvaatteissa kyllä.