Lämpö ja vedenpitävyys yhdessä toppahaalarissa

Kaupallinen yhteistyö Polarn O. Pyret.

Paras talvinen lumikeli pakkasineen on loppujen lopuksi aika lyhyt ajanjakso, erityisesti täällä Etelä-Suomessa. Eniten on syksyä ja kevättä, jolloin sää on kolea sekä märkä ja kurainen. Sellainen sää, että joutuu päiväkotiaamunakin hetken pohtia, mitä lapselle pakkaa mukaan. Aamuun lämmintä, iltapäivään ei liian kuumaa, mutta kuitenkin vedenpitävää… Samoja pohdintoja sielläkin?

Mikä tähän voisi olla ratkaisu ja arjen sujuvuuden helpottaja? Mielestäni se, että lämmön ja vedenpitävyyden voi saada samassa paketissa.

En ole päälle puettavien kuravaatteiden suurin ystävä – tai lähinnä sen monimutkaisuuden, joka niiden pukemiseen liittyy. Kyllä te tiedätte – hiki tulee jo pukiessaan lasta ulos. Siksi onkin ollut ilahduttavaa löytää ulkoiluvaatteet, jotka suojaavat kosteudelta ja märältä, mutta pitävät silti lämpimänä ja suojaavat lasta tuulelta. PO.P WeatherPRO® -malliston ulkoiluvaatteissa nämä tarpeet toteutuu.

Sen sijaan, että ostaisin lämpimän toppahaalarin ja siihen päälle vedenpitävät kuravaatteet, panostan mieluummin yhteen haalariin, joka taklaa nämä molemmat vaatimukset. ”Two in one” ei ehkä toimi hiustenhoitotuotteissa, mutta laadukkaissa lasten ulkoiluvaatteissa kyllä.

Tämä PO.P WeatherPRO® -toppahaalari täyttää teknisen ulkoiluvaatteen ominaisuudet:

  • Vedenpitävä materiaali, jonka vesipilariarvo vähintään 10 000 mm
  • teipatut saumat, jotka tekevät vaatteesta täysin vedenpitävän
  • heijastimet 360° näkyvyydellä
  • Recycled Lining – kuorimateriaalit, vuorit ja resorit valmistetaan kierrätetystä polyesteristä tai polyamidista uusiokäyttäen
  • kulutuksen kestävää materiaalia ja lisäksi polvi- ja peppuvahvikkeet
  • BIONIC-FINISH® ECO -vedenpitävyyskäsittely
  • joustavat lahkeensuut, joissa on anti-slip-ominaisuus
  • täysin tuulenpitävä materiaali
  • muotoonommellut polviosat ja hihat, jotka takaavat erinomaisen istuvuuden ja liikkuvuuden.

PrimaLoft®-vanuvuoren ansiosta haalari on mukavan kevyt ja se päällä on helppo liikkua ja nauttia talvileikeistä. Lapsen ei tarvitse tuntea oloaan liian topatuksi, jolloin liikkuminen vaikeutuu. Meidän 3-vuotiaan kanssa ulos lähteminen tapahtuu puolet nopeammin, kun yksi haalari riittää. Haalarin värin hän valitsi itse ja kuinka ollakaan tarttui punaiseen – se hänen silmäänsä miellyttää.

Monessa asiassa pihistän, mutta lapsen ulkoilumukavuudessa en. Kyllähän sen itsekin tietää: kun on lämmin ja mukava olo, voi keskittyä ulkoiluun eli siihen oleelliseen. Syksy, talvi ja kevät on meidän maassa pitkä ajanjakso, jonka ei todellakaan tarvitse olla kurjaa ja koleaa, päinvastoin. Raikkaassa ulkoilmassa touhuten nämä marraskuun kurakelit selätetään.

Näin kahden pienen lapsen äitinä minusta tuntuu myös siltä, että ulkoilu on isommalle lapselle sitä laatuaikaa, kun hän saa kaiken huomion. Ulkoillessa vauva nukkuu vaunuissa, jolloin voin täysillä olla isomman kanssa. Sisällä vauvaa hoidetaan, imetetään, hoivataan ja vaihdetaan vaippaa, mutta ulkona isosisko saa sitten ansaitsemansa huomion ilman keskeytyksiä. Tämä on myös yksi asia, miksi olen pitänyt ulkoilua tärkeänä isomman lapsen kanssa vauvan syntymän jälkeen.

Vauvalle eli pienemmälle pötkölle talvihaalarilta tarvitaan vain lämpöä. Meillä on ollut käytössä tämä vauvan toppahaalari vaaleanpunaisena.

Ensilumi käväisi meillä nopeasti ja suli yhtä vauhdilla pois. Nämä ihanan valkoiset ja valoisat ensilumen hetket tallentui kuitenkin kameran rullalle. Siskoni asuu Rovaniemellä ja laittaa sieltä kauniita talvikuvia harva se päivä. Hieman olen ollut kade, erityisesti niistä hiihtoladuista, mutta eiköhän mekin saada pian lisää lunta tänne eteläänkin.

Touhukkaita ulkoilupuuhia lasten kanssa ja mukavaa talvikauden alkua sitten kun se koittaa!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog.

PO.P WEATHER PRO® toppahaalari punainen

10+

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *