Luonnonmukainen kosmetiikka ilahduttaa lahjansaajaa

Kaupallinen yhteistyö Pulpe De Vie.

Tunnelmoinnin lisäksi jouluna mietitään lahjoja ja antamisen iloa. Samaan aikaan elämme yltäkylläisyyden aikaa sekä aikaa, kun kuluttamista mietitään yhä kriittisemmin. Mitä silloin antaa lahjaksi?

Ajattelen niin, että laadukkaille ja hyödyllisille lahjoille on paikkansa. Kulutettavat päivittäistavarat menevät käyttöön ja samalla laadukkaasta tuotteesta lahjan vastaanottaja saa arkeensa ripauksen ylellisyyttä sekä hyvää mieltä tuotetta käyttäessään, päivittäin.

Olemme Danielin kanssa viettäneet yhdessä jo kymmenen joulua ja tänä jouluna totesimme, että kaikki tarpeellinen meillä juuri nyt on. Muutenkin hankimme asioita nykyään tarpeen mukaan. Sama pätee sisaruksiini ja lähipiiriini, joilla isompien hankintojen suhteen on oma tarkka maksunsa ja tarpeensa. Danielin ja minun tarvelistalla seuraavaksi olisi uudet juoksulenkkarit.

Jouluna on silti ihana antaa jotain pientä ja tottakai saadakin. Muistaa tärkeää ihmistä, tulla muistetuksi.Lahjaa miettiessä on pohdittava, mikä voisi olla lahjansaajalle aidosti tarpeellista ja käyttöön menevä tuote tai palvelu.

Mielestäni yksi parhaimmista asioista on laadukas luonnonkosmetiikka, joka ilahduttaa joulun jälkeen arjessa päivittäin ja samalla lahjansaajaa voi tutustuttaa luonnonkosmetiikan pariin, jos se ei ole ollut aiemmin tuttua. Laadukkaat tuotteet tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä.

 

Luonnonmukainen kosmetiikka ilahduttaa lahjansaajaa

Tänä jouluna aion kääriä äitini, kahden siskon, veljen tyttöystävän, anopin ja Danielin siskon paketteihin ihania Pulpe De Vien -tuotteita, jotka ovat ECO-sertifikaatin saaneita luonnonkosmetiikan tuotteita. Sarjaan kuuluu sopiva valikoima puhdistustuotteita, naamioita, seerumeja sekä kosteusvoiteita eri ihotyyppien tarpeisiin vastaten.

Tunnen ja tiedän sen verran heidän mieltymyksistä ja ihotyypeistä, että uskon osaavani valita heille sopivat tuotteet Pulpe De Vien valikoimasta.

Koko ihonhoitosarjan taustalla on suurempi ekologinen ajatus, sillä Pulpe De Vie sitoutuneesti taistelee ruokahävikkiä vastaan. Sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät ja vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin tai jäävät kaupoista ostamatta. Pulpe De Vie käyttää ainoastaan myymättä jääneitä hedelmiä ja kasviksia, sekä ostaa pientuottajilta niitä “hassun näköisiä yksilöitä”, jotka eivät kelpaa myyntiin.

Nämä hedelmät ja niistä uutetut vaikuttavat aineet sekä öljyt ovat osa tuotteiden hemmottelevia ja hyvää tekeviä ainesosia. Ihonhoitotuotteiden raaka-aineet tulevat Ranskasta ja tuotteet valmistetaan Ranskassa.

Pulpe De Vie hemmottelee hedelmien raikkaudella

Tuotteiden tuoksumaailma hemmottelee hedelmien raikkaudella. Tuoksut ovat herkullisen aitoja, sillä ne ovat luonnon omista raaka-aineista valmistettu. Olen noin kuukauden verran hoitanut ihoani päivittäin Pulpe De Vien -tuotteilla ja omiksi suosikeiksini ovat nousseet muun muassa sarjan:

Monella on arjessaan käytössä tutuksi tulleet puhdistusaineet ja oma tuttu kasvovoide. Niiden tuotteiden lisäksi joululahjaksi pakettiin voisi kääriä hemmottelevan seerumin, silmänympärysvoiteen tai hedelmäisiä kangasnaamioita, joita käyttämällä lahjansaaja voisi hoitaa ihoaan.

Paras idea tietystä olisi se, että käärisi muutaman ihanan tuotteen pakettiin ja niiden lisäski antaisi pienen kotikasvohoidon, johon voisi kuulua puhdistus, hellä kuorinta, naamion laittaminen kasvoille sekä rentouttava hartiaseudun hieronta omin pikku kätösin. Uskon, että kovin moni ei kieltäytyisi joulun välipäivinä näin rentouttavasta lahjasta. 😉 Samalla uudet tuotteet pääsisivät heti tuoreeltaan kokeiluun. Tässä oma ideani siitä, mitä tarpeellinen ja samalla hemmotteleva joululahja voisi parhaimmillaan olla.

Rennolla mielellä kohti joulua ilman turhia joulustressejä!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog.

Pulpe De Vien tuotteita myydään Ruohonjuuressa, Ekolossa ja Sokoksella sekä Sokos Emotioneissa.

+5

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *