Kaupallinen yhteistyö Pulpe De Vie.

Tunnelmoinnin lisäksi jouluna mietitään lahjoja ja antamisen iloa. Samaan aikaan elämme yltäkylläisyyden aikaa sekä aikaa, kun kuluttamista mietitään yhä kriittisemmin. Mitä silloin antaa lahjaksi?

Ajattelen niin, että laadukkaille ja hyödyllisille lahjoille on paikkansa. Kulutettavat päivittäistavarat menevät käyttöön ja samalla laadukkaasta tuotteesta lahjan vastaanottaja saa arkeensa ripauksen ylellisyyttä sekä hyvää mieltä tuotetta käyttäessään, päivittäin.

Olemme Danielin kanssa viettäneet yhdessä jo kymmenen joulua ja tänä jouluna totesimme, että kaikki tarpeellinen meillä juuri nyt on. Muutenkin hankimme asioita nykyään tarpeen mukaan. Sama pätee sisaruksiini ja lähipiiriini, joilla isompien hankintojen suhteen on oma tarkka maksunsa ja tarpeensa. Danielin ja minun tarvelistalla seuraavaksi olisi uudet juoksulenkkarit.

Jouluna on silti ihana antaa jotain pientä ja tottakai saadakin. Muistaa tärkeää ihmistä, tulla muistetuksi.Lahjaa miettiessä on pohdittava, mikä voisi olla lahjansaajalle aidosti tarpeellista ja käyttöön menevä tuote tai palvelu.

Mielestäni yksi parhaimmista asioista on laadukas luonnonkosmetiikka, joka ilahduttaa joulun jälkeen arjessa päivittäin ja samalla lahjansaajaa voi tutustuttaa luonnonkosmetiikan pariin, jos se ei ole ollut aiemmin tuttua. Laadukkaat tuotteet tuovat arkeen ripauksen ylellisyyttä.