Thule Urban Glide 2 Double kaksipaikkaiset juoksurattaat ovat olleet meillä käytössä nyt noin neljä kuukautta, ahkerammin parisen kuukautta. Hankimme vaunut ennen toisen lapsen syntymää, koska halusimme kaksipaikkaiset juoksurattaat, joissa molemmat lapset mahtuisivat mukaan kävely- ja juoksulenkeille.

Aina kun nämä Thule Urban Glide 2 Double tuplajuoksurattaat vilahtavat Instagramissa tai story-pätkissä, saan kysymyksiä niihin liittyen. Minulta on kysytty, mitkä nämä vaunut ovat, olemmeko tykänneet niistä, suosittelisinko muille, rullaako ne hyvin, miltä tuntuu juostessa, miten vauva kulkee mukana ja onko vauvan koppa lisävarusteena tarpeellinen?

Kysymyksiä tuli niin usein ja monia, että näin tarpeelliseksi kirjoittaa tästä oman postauksen, jonka voin jatkossa linkittää kysyjille vastaukseksi. Tässä siis meidän perheen kokemuksia Thule Urban Glide 2 Double tuplajuoksurattaista:

Oletteko olleet tyytyväisiä Thule Urban Glide 2 Double hankintaan?

Olemme olleet vaunuihin tyytyväisiä ja ne ovat täyttäneet odotuksiamme. Esikoiselle hankimme X-Landerin yksipaikkaiset juoksurattaat, jotka ovat olleet myös hyvät, mutta kaksipaikkaisia juoksurattaita etsiessä nämä Thulen tuplat olivat lähes ainoa vaihtoehto, sillä halusimme lasten matkustavan vaunuissa vierekkäin. Myöhemmin tulevaisuudessa on kiva, että molemmat lapset näkevät maisemia ja voivat istua kyydissä vierekkäin eikä esimerkiksi peräkkäin, kuten joissain muissa tuplissa. Lenkin aikana lastakin viihdyttää vaihtuvat maisemat.

Rullaako Thulen juoksurattaat hyvin?

Väittäisin, että ylipäätään kaikki juoksuvaunuiksi suunnitellut vaunut rullaa keskimääräistä paremmin. Juuri se on ominaisuus, jota juoksuvaunuissa maksimoidaan esimerkiksi ulkonäön tai koon edelle. Nämä Thule Urban Glide 2 Double vaunut rullaa ihanan kevyesti niin kävellessä kuin juostessa.