*Yhteistyössä Plantuin kanssa – postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja alekoodin.

Mikä on Plantui-älypuutarha?

Plantui-älypuutarhan avulla voi kasvattaa kasveja helposti vuoden ajasta riippumatta. Missä vain, milloin vain – ihan tavallisen kotikeittiön pöydällä vaikkapa. Olen parisen kuukautta testannut Plantuin toimintaa ja todennut, että kasvattaminen on todella tehty helpoksi ja älykkääksi.

Plantuin avulla taimien idättäminen ja kasvien kasvattaminen on vaivatonta ja siistiä, sillä älypuutarhan sisällä ei ole multaa, vaan siemenet asetetaan laitteeseen kasvamaan kapseleissa, jotka ottavat veden ja ravinteet alla olevasta nestesäiliöstä. Älypuutarhan ”katossa” on kirkkaat kasvilamput, jotka ovat optimaaliset kasvien idättämiseen ja kasvattamiseen. Suomen kaamoksessakin valot riittävät takaamaan kasvun ihmeen onnistumisen.