Haluaisitko kasvattaa oman puun?

Kaupallinen yhteistyö Lil Plot.

Haluaisitko kasvattaa oman puun ja fiilistellä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana sen kasvua kotonasi? Miltä kuulostaisi esimerkiksi eukalyptus-, sitruuna-, granaattiomena-, kahvi-, tai oliivipuu?

Suomalainen yritys nimeltä Lil Plot ja sen takana Jan-Erik ja Santeri ovat tehneet asian helpoksi. Lil Plotin verkkokaupasta voi tilata puunkasvatuspaketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset oman puun kasvattamiseksi sisätiloissa: kasvatusastian, ravinteikkaan mullan, siemenet ja kasvatusohjeet.

Kasvatuspaketista saa parhaiten ilon irti, kun tarkkailee päivittäin kasvin kasvua. Näinä aikoina se on hyvä keino pysähtymiseen ja hetkessä elämiseen. Myöhemmin puu tuo kauneutta kotiisi ja voit olla ylpeä, kun olet kasvattanut sen ihan itse.

Me laitoimme muutama viikko sitten eukalyptuksen siemenet multaan ja ne ovat jo itäneet taimiksi, jotka jatkavat vahvistumistaan. Parhaillaan odottelemme, milloin sitruunapuun taimet kurkistavat mullan alta. Lapsen kanssa pidämme yhdessä huolta, että multa pysyy kosteana. Siinä on sopivasti kasteluvastuuta pienelle ihmiselle.

Istutuspaketti oli tosiaan tehty niin helpoksi kuin se kuulostaakin. Paketin sisällä oli istutusastia, jonka taittelin kasaan. Pussissa oli juuri sopiva määrä ravinteikasta, kuohkeaa multaa, johon siemenet kylvettiin. Paketin mukana tuli myös selkeät hoito-ohjeet. Lil Plotin asiakaspalvelusta voi myös aina kysyä lisävinkkejä, jos jokin asia puunkasvatuksessa mietityttää.

Koodilla: hillasblog5 saat Lil Plotin verkkokaupassa viiden euron alennuksen puunkasvatuspakkauksista. Lil Plot on suomalainen yritys, kaikki tuotteet on Suomessa valmistettu ja kasvatusruukku uudelleen käytettävä sekä kierrätettävä.

Tämä on mukavaa tekemistä kodikkaaseen kotoiluun, lasten kanssa puuhaamiseen tai vaikka kotikoululaisen ympän tunnille. Puu on kaunis sisustuksellainen elementti kodissa ja viherkasvit tuovat luonnollista tunnelmaa kotiin. Jatkossa pääsette seuraamaan meidän puiden kasvua stoorien puolella @hillasblog Instagramissa. Katsotaan mihin mittaan ne ennättävät kasvaa tämän kevään ja tulevan kesän aikana.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog.

+4

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *