Kodikasta kotoilua -juttusarja

Päätin, että jotain mukavaa tämän hetken tilanteen vierelle on keksittävä. Sain siitä idean Kodikasta kotoilua –juttusarjaan, jonka aloitan blogissani. Moni meistä viettää aikaa nyt paljon kotona ja kun se tapahtuu rajoitusten kautta, voi tulla sellainen mökkihöperöitynyt olo, kun mahdollisuuksia ei olekaan niin paljon. Kotona voi kuitenkin tehdä paljon ja monenlaista, kotoilla kodikkaasti ja lisätä sillä tavoin mukavuutta ja iloa arkeen.

Ajattelin, että ekana juttuna jaan tämän viikon aikana tekniikan ja maalisävyt, joilla meidän kodin harmaat seinät on tehty. Olen saanut seinistä niin monia kysymyksiä, että taidanpa jakaa omat vinkkini sen osalta teille kaikille. Jos seinän maalaus tai tapetointi on ollut pohdinnassa, niin ehkäpä sille tarjoutui nyt oikea aika.

Seuraava juttu voisi olla kesäkukkien kasvatus itse – pelargonin taimet kun kurkistivat juuri mullan alta. Voiko kotipihan kesäkukat kasvattaa itse? Mistä siemenet löytyi? Milloin kasvatus kannattaa aloittaa?

Toivon mukaan tulevista postauksista on kollehtiivista iloa kaikille teille lukijoille, mutta sen lisäksi ne toimivat itsellenikin hyvänä apuna mökkihöperöitymiselle. Me olimme tässä jo edellisen perusflunssan takia pari viikkoa kotona ja nyt kun tämä kotoilu näyttää jatkuvan, niin eiköhän kotoilla oikein olan takaa – kaikilla kenelle siihen on mahdollisuuksia.

Voitte myös yksityisviestillä tai kommenteissa lähettää minulle muita kotoiluvinkkejä tai aiheita, joista voisin tehdä postauksen tai oman kokeiluni. Takataskussa minulla on jo muutamia hyviä ideoita teidän iloksi.

Palaamisiin kotoilun merkeissä! <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog.

Tänne olen koonnut leivontaohjeita.

Täältä löytyy reseptejä.

#KodikastaKotoilua