Heippa! Katsoin eilen iltauutisia ja siellä kerrottiin, miten korona-aikana ihmisten mediakäyttäytyminen on muuttunut. Kaikkia medioita käytetään entistä enemmän. Etenkin television katselu on lisääntynyt. Voisi kuvitella, että radion kuuntelu olisi vähentynyt, mutta sillekin on löytynyt kotioloissa paikka, vaikka suuri osa radion kuuntelusta tapahtuu autoissa, julkisissa ja siirtymämatkoilla.

Median kulutuksen lisääntyminen on näkynyt minunkin kanavissa. Blogiani luetaan ja yhtälailla kattavuus ja näyttömäärät ovat lisääntyneet Instagram-tililläni. Ihmisillä on nyt enemmän aikaa ja sitä kulutetaan myös mediaan. Synkempien uutisten rinnalle iloa taidetaan hakea somesta, kuten vaikkapa blogeista, vlogeista ja inspiroivista instoista.

Laitan tällä blogipostauksella hyvän kiertämään ja listaan muutamia omia suosikkejani blogien ja ihanien Insta-tilien maailmasta. Jos listasta löytyisi sinulle vaikkapa jokin uusi seurattava ja samalla saan omat inspiraattorini listattua yhteen postaukseen ja voin käydä heitä kurkkimassa tämän postauksen kautta.

Veikkaanpa myös, että seuraava lista, erityisesti ruotsalaisten lifestyle-vaikuttajien lista, avaa teille enemmän sitä, millaista sisustamista ja asumista ihailen ja millaiset kodit herättävät minussa ah-huokauksia. :)

Lifestyle-tyylisiä blogi ja insta-lemppareita

Snickarglädjens – Johanna Berglund

Elfving Garden

Ida Dahlgren.

Colorelle