Käytiin synttäripäivän aamukävelyllä haistelemassa syreenien ja tuomien tuoksua. Tuli ihan kevätjuhlan fiilis siitä tuoksusta.🌸🌳 Täytän tänään 31 vuotta. Lapsena tuntui siltä, että sain aina synttärilahjaksi kesäloman. Siltä se tänäänkin vähän tuntui sinisen taivaan alla shortseissa köpötellen.☀️

Juuri tänään ja tämän ikäisenä tiedän, että paras lahja joka päivä on meidän ihanat tytöt. Heistä toisen kanssa sain kävellä käsi kädessä ja kerätä pellolta voikukista kimpun.💚Voikukat on nurmikoilla rikkakasveja, mutta parin muun niittykukan kanssa niistä tuli kaunis kimppu terassille. Keltaisen kesäinen. Lapsellisen leikikäs.

Lounaaksi grillattiin, syötiin naantalilaisia uusia pottuja, sisko tuli kyläilemään, toi kuivakukkakimpun ja Daniel leipois sitruunapiirakan, koska päivänsankarin itse piti kuulemma vain olla ja nauttia.🍋Sitä olenkin tänään lähinnä tehnyt.

Juteltiin kävelylenkillä Danielin kanssa myös vähän tulevasta kesästä ja sen suunnitelmista. Mitä haluaisimme tehdä. Minne mennä ja milloin. Kesämökki tuli ainakin mainittua ja telttaretki. Veneily, Lappi ja kalastus taisi nekin keskustelussa vilahtaa. Illalla otamme kalenterin käteen, tiiraamme loma-ajat ja teemme hiukan suunnitelmaa ja aikataulua.