1. Markkinoinnin ja myynnin teoreettisella tasolla ihmisiä ryhmitellään esimerkiksi ostokäyttäytymisen mukaan erilaisiin ostajatyyppeihin. Edelläkävit eli trendsetterit ovat niitä, jotka omaksuvat uudet tuulet ensimmäisten joukossa ja ovat kiinnostuneita tutkimaan uutuuksia. Itse en kuulu tähän ostajajoukkoon ja siitä aasin sillalla pääsen aiheeseen; olen nähnyt näitä 8 faktaa minusta -postauksia jo monen viikon ajan Instassa. En ole tämän asian kanssa enää trendsetteri, mutta päätin marttamaisena myöhäisheränneenä kirjoittaa nyt blogiin 10 palaa minuudesta. Näitä kun on ihan hauska lukea muilta. :)

2. Tykkään ajaa autoa ja tykkään myös kiihdyttää autoa moottoritielle, kun saa hetken painaa ihan kunnolla kaasua. Yksityisautoilua on viime vuosina parjattu ilmastosyistä, osin ihan syystäkin, mutta haluan muistuttaa, ettei tässäkään asiassa toimi musta-valkoinen-ajattelu. Meidän perheellä on auto, autoa tarvitsemme, mutta miten ja kuinka paljon sitä käytetään voi olla hyviä ja tarpeellisia pohdinnan paikkoja.

3. Ensimmäisessä kesätyössäni olin puistotyöntekijän roolissa. Leikkasin nurmikkoa, kitkin kukkapenkkejä, leikkasin pensaita ja tyhjensin lammesta levää. Erityisesti se on jäänyt mieleeni. Tykkäsin ja sain olla ulkona. Kesätyöpaikka oli sellainen Tienaa tonni -hankkeeseen kuuluva työpaikka. Olin reilun kuukauden töissä ja tienasin tonnin.

4. Opiskelin hyvinvointivalmentajaksi vuonna 2016-2017 ollessani äitiyslomalla ja hoitovapaall