Kaupallinen yhteistyö Salvequick

Olen huomannut sen monet kerrat: pienistä teoista tulee arjessa isosti hyvä mieli. Siksi niihin kannattaa keskittyä ja ennen kaikkea mahdollistaa rentouttavia hetkiä itselleen silloin tällöin.

Ihania tapoja hemmotella itseään on monia. Uskon, että sellaisia asioita osataan kyllä luetella. On helppo luetelle asioita, jotka rentouttavat, joista nauttii ja jotka tekevät hyvää. Toinen asia on sitten se, miten niitä arjessaan itselleen mahdollistaa.

Milloin viimeksi olet hemmotellut itseäsi? Mikä lataa sinun akkujasi parhaiten? Tekemättömyys vai tekeminen? Mitkä ovat arjessasi pieniä tekoja, jotka kuitenkin tekevät isosti hyvää? Olemme kaikki erilaisia ja siksi rentoutumista luovat asiat ovat erilaisia. Toisille sen tekee ystävien seura, toisille kynttilänvalossa tehty aamujooga.

Olen huomannut, että pienten lasten äitinä itsensä hemmottelua tulee löytää ihan pienistä asioista. Ei kuuta taivaalta, vaan pieniä onnen hippuja sieltä täältä. Kun rentouttavia hetkiä osaa tunnistaa, silloin niitä on helpompi lisätä omaan arkeen.

Joku voi tässä kohtaa todeta, että eihän minulla ole aikaa hemmotella itseäni ruuhkavuosien tohinassa tai muutoin arjen melskeessä. Samalla voi toisaalta katsoa esimerkiksi puhelimen analytiikasta, kuinka monta tuntia somea on tullut viikon aikana selattua. Voin veikata, että jokusen minuutin siitä ajasta voi vaihtaa vaikka omaksi hemmotteluajaksi. Minulla on ihan samat tavoitteet. Aikaa ei tarvitse saada lisää. Sen sijaan voi tarkemmin miettiä, mihin sitä oikeasti kuluttaa. <3

Tässä muutamia asioita, jotka luovat minulle hyvää oloa ja rentoutumista. Kuten listasta huomaa, tällä hetkellä arjen vastapainoksi kaipaan enemmän rauhoittavia ja maadoittavia hetkiä, kuin lisää actionia tai vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Ihania tapoja hemmotella itseään

1. Venyttelyhetki rentouttavaa musiikkia kuunnellen

Lihaksia venytellessä avautuu fyysiset jumitukset, lihakset saavat lisää pituutta ja keho avautuu. Kehollisen avautumisen lisäksi olen monesti kokenut venyttelyhetken jälkeen, että myös mieleni on avautunut. Kehomme ja mielemme toiminnot ovat yhteydessä toisiimme ja siksi fyysinen hyvinvointi tukee mielen hyvinvointia ja toisinpäin.