Kaupallinen yhteistyö Prisma NDK Swiss ja Asennemedia

Syksy on saapunut kunnolla. Illat pimenevät jo aikaisin, säät viilenevät ja meno jollain tapaa hieman suppenee, samaa vauhtia valon kanssa. Piha- ja puutarha ovat siirtyneet ensimmäisten yöpakkasten siivittämänä talvilepoon ja samalla minä olen siirtynyt enemmän sisälle mitä kotoiluun tulee.

Olen yksi heistä, joka hieman hämmästellen ja kauhistellen ottaa syksyn vastaan. Erityisesti pimeys tuntuu valoisan kesän jälkeen niin suurelta kontrastilta. Eihän yöpukua tarvitse kello 18 aikaan pukea päälle, vaikka pimeyden myötä sellainen olo tulisikin, heh. Oman hyvinvointini tähden olen opetellut keskittymään syksyn hyviin puoliin – näkemään sen mahdollisuuksia. Se mihin kiinnittää huomion, se myös lisääntyy, kuten sanotaan.

Hyggeilyhommia pimeneviin iltoihin

Tunnelmallisuus, kodin sisustaminen pienillä päivityksillä syksyisemmäksi, kynttilät, sohvan nurkassa lukeminen sekä kokkailu ja leivonta – siinäpä takuuvarmoja hyggeily-hommia pimeneviin iltoihin. Maukas ruoka ilahduttaa aina. Ruokaa on laitettava päivittäin, joten miksi ei panostaisi hieman enemmän myös kattaukseen, resepteihin ja keittiövälineisiin.

Keittiössämme kokkaillaan tänä syksynä laadukkailla NDK Swiss -sarjan keittiövälineillä. Kattila, paistinpannut, kauhat ja lastat tuntuivat käteen heti laadukkailta, kun nostin ne esiin pakkauksistaan. Pannut ovat jämerää tekoa, niissä on käyttöä kestävät pinnoitteet sekä kaunis vaalea marmoripinta.