Kaupallisessa yhteistyössä Myllärin kanssa.

Voihan arkiruoka ja niiden suunnittelu. Arkiruokailu on iso osa meidän jokaisen arkea. Se kävi ilmi, kun kysyin seuraajiltani syksyllä, millaisesta sisällöstä olisi heille eniten hyötyä. Esiin nousi selvänä ykkösenä arkiruokavinkit, ohjeet, ideat, valmiit listat, neuvot ja reseptit. Siis kaikki, mikä voi helpottaa arkiruokarumbaa kotitaloudessa tai antaa pientä vaihtelua omiin uriin.

Enkä sinänsä ihmettele, että arkiruokatoiveet nousivat esiin niin kirkkaasti ykkösenä. Seuraajani ovat pääosin suomalaisia naisia, iältään enimmäkseen 25-45-vuotiaita. Sinne mahtuu myös monta ruuhkavuosia pyörittävää vanhempaa; lämminruoka pitäisi tarjoilla pöytään joka päivä ja silti arjessa on monta muutakin muistettavaa muuttujaa. Jokainen meistä päivittäin syö. Kyllä siinä oma hommansa on.

Otin mielelläni kiinni tästä ilmaan heitetystä pallosta! Emme ole Danielin kanssa ruoanlaittajina kulinaristisia kotikokkeja, vaan ennen kaikkea arkiruoan hämmentäjiä. Haluamme syödä hyvin ja arvostamme perheen yhteistä ruokahetkeä, mutta emme kuitenkaan halua käyttää liian kauaa aikaa itse ruoan valmistamiseen. Arkena pitää jäädä aikaa myös lenkille, ulkoiluun tai lasten kanssa oleiluun iltasella.

Mitä arkiruokailu meille merkitsee?

Mitä arkiruokailu meille merkitsee? Mitkä asiat arkiruokailussa ovat meille tärkeitä? Kuten jo aiemmin viittasin, taidamme olla tuiki tavallinen suomalainen perhe arkiruokailun suhteen. Tärkeitä arvoja ovat muun muassa nopeus, helppous, terveellisyys, maku ja herkullisuus. Arkiruoka on meille polttoainetta, jonka tulee olla hyvää ja useimmiten terveellistäkin. Arkiruoan ei kuitenkaan tarvitse yllättää ihmeellisyydellään. Se on kyllä kiva bonus, jos niin käy.