Viime viikonloppu

Olimme viikonloppuna vanhempieni luona Hollolassa. Viikonloppu sisälsi sopivassa suhteessa ulkoilua, liikuntaa ja sohvalla villakerrastossa köllöttelyä. Olemme karsineet todella paljon ihmiskontakteja ja ystävien näkemistä, kuten tähän aikaan kuuluu, mutta vanhempiani ja lastemme isovanhempia olemme silti nähneet.

Kaikki lastemme isovanhemmat ovat vielä työelämässä ja alle 60-vuotiaita, joten emme näe heitä arkisin tai saa arjessa apua, mutta viikonloppuisin on sitten ihana nähdä pidemmän kaavan kautta ja käydä yökylässä. Vuoroin siellä, vuoroin täällä meidän kotona.

Tuntuu hyvältä saada pienten lasten kanssa vähän hoitoapua, jotta päästään Danielin kanssa esimerkiksi yhtä aikaa hiihtämään, eikä viikonloppu mene liikuntojen takia vuorotteluun. Se tuntuu luksukselta, jota osaamme kyllä arvostaa. Niin ja tietenkin isovanhemmista on aivan ihanaa nähdä lapsenlapsiaan. <3

Kuulumisia?

Meille kuuluu hyvää, joskaan ei mitään sen ihmeellisempää. Arki rullaa mukavasti ja olemme erityisen iloisia siitä, että tytöt paranivat viime viikonlopulla puolentoista viikon flunssasta, jonka nosti kuumeen korkeimmillaan 39 asteeseen. Muutamat yöt meillä nukuttiin todella huonosti ja katkonaisesti, mutta siitä se sitten helpotti. Sairastaminen on kyllä tosi kökköä, sieltä ja syvältä, mutta kumman nopeasti kaikki murheet unohtuu, kun kaikki ovat jälleen terveitä. Joka kerta sairaspedin vieressä ajattelen, miten arvokasta terveys onkaan.

Arki?

Siirryin marraskuussa hoitovapaalta töiden pariin, joten työelämää on takana nyt 3 kuukautta. Työt ja sen mukana uudenlainen arki sekä kuopuksen päiväkotiura lähti rullaamaan hyvin omalla painollaan ja mielestäni tämä uusi arki tuntuu just siltä, mitä toivottiinkin. Töiden ja vapaa-ajan suhde on sopiva ja nelipäiväisen työviikko on tavallaan sama kuin napsisi rusinat pullasta tai kirsikat kakun päältä. Saa molempien juttujen parhaat puolet.;)

Työviikot hujahtaa vauhdilla, johtuu varmaan siitä, että uppoudun duunijuttuihin niin antaumuksella, että päivät hujahtaa melkein kuin flowssa. Keväälle on tiedossa mukavia juttuja ja ilokseni olen saanut huomata, että saan tehdä töitä upeiden yhteistyökumppanien kanssa tulevina kuukausina.

Yrittäjänä ja vaikuttajana minulle on entisestään kirkastunut se, että omista arvoistaan kannattaa pitää tiukasti kiinni ja kulkea eteenpäin tehden päätöksiä ja valintoja niiden pohjalta. Arvopohjainen tekeminen vie pitkälle, vaikka joskus se tarkoittaa tietenkin myös ei:n sanomista. Muiden ympärillä on helpompi hypätä samaan veneeseen, kun arvopohja ja tekemisen tyyli kohtaavat.