Kaupallinen yhteistyö If Vakuutus.

Olen ollut koko elämäni vakuutusten osalta Ifin asiakas. Ensin lapsena vanhempieni kautta ja sitten aikuistumisen kynnyksellä siirsin Ifin vakuutukset vähitellen omiin nimiini. Muistan edelleen varsin hyvin, että kotivakuutus oli ensimmäinen vakuutus, jonka otin lähtiessäni opiskelemaan ja muuttaessani pois kotoa opiskelujen aikaiseen vuokra-asuntoon. Siinä vaiheessa minulle alkoi vähitellen valjeta aikuisuuden vastuut. Niistä yksi tärkeä asia oli kotivakuutuksen ottaminen ensimmäiseen vuokra-asuntoon ja sen jälkeen muihin koteihin, joissa olen vuosien varrella asunut.

Olen joskus laskenut, että opiskeluvuosien aikana taisin muuttaa yhteensä noin 10 kertaa. Milloin toiseen kaupunkiin, milloin uuteen asuntoon, milloin yhteen kämppiksen tai poikaystävän kanssa, milloin vaihtoon ulkomaille ja sieltä takaisin Suomeen. Koti ja seinät ympärillä vaihtuivat, mutta kodin tärkeys turvapaikkana on kulkenut mukana. Opiskeluvuosien jälkeen kotivakuutus siirtyi Helsinki-vuosien aikana kahteen osoitteeseen ja sieltä viimeisimpään kotiimme Kirkkonummelle. Tässä kodissa olemme asuneet kuluneet 3,5 vuotta.

Koti on minulle ja perheellemme tärkeä paikka. Olen aina ollut ja tulen varmasti aina olemaan luonteeltani koti-ihminen, joka viihtyy mielellään kotona ja kokee olonsa siellä turvalliseksi ja hyväksi. Tykkään laittaa kotia ja tehdä siitä viihtyisän paikan, jossa elää niin arkea kuin juhlaa. Kodin merkitys on entisestään korostunut viimeisen puolentoista vuoden aikana, kun kotona on vietetty ennätyksellisen paljon aikaa.

Vaikka koti on minulle henkinen ja fyysinen turvapaikka, ei se silti poista sitä tosiasiaa, että kotona voi sattua ja tapahtua mitä vain, milloin vain. Sellaistakin ikävää, johon on vaikea tai mahdoton varautua muulla kuin kotivakuutuksen turvalla. Minulle turvan tunnetta luo, kun olen varautunut vahinkoihin mahdollisimman hyvin.

Tilanteita ja koteja on ollut monenlaisia ja monessa paikassa, mutta kaikissa niissä yh