Kaupallinen yhteistyö Nordea.

Raha-asiat ja niiden järjesteleminen ovat olleet aktiivisesti työn alla viimeisten kuukausien ja viikkojen aikana. Ostimme heinäkuun lopussa omakotitalon Lahdesta ja elokuun alussa myimme nykyisen paritaloasuntomme Kirkkonummelta. Uuden kodin löytymistä edelsi puolitoista vuotta kestänyt etsintäprojekti, johon liittyi oleellisesti myös raha-, budjetti- ja säästämisasiat.

Olemme punninneet uuden kodin ostamista monesta näkökulmasta. On tarpeet, toiveet ja unelmat, mutta niiden lisäksi taloudelliset reunaehdot, joita mietimme huolellisesti. Rahalla oli vaikutuksensa siihenkin, että päädyimme muuttamaan Uudeltamaalta Lahteen Päijät-Hämeeseen. Asuntojen ja kiinteistöjen hinnoissa on merkittävän suuri ero, kun sijaintia vaihtaa 100 kilometriä Helsingistä kohti pohjoista.

Isoihin elämänmuutoksiin liittyy aina myös taloudellinen puoli sekä tulevaisuuden säästösuunnitelmat. Nyt on näin – miten taloudellisesti tästä eteenpäin?

Halusin tehdä konkreettisia muutoksia ja tarkennuksia säästämiseen uuden kodin oston yhteydessä. Siksi aloitin Nordean kautta