Kaupallinen yhteistyö Tarramonsteri.

Millaisia lastenvaatteita suosimme arkikäytössä?

Ehdottomasti eniten meidän tytöt käyttävät yhdistelmää trikooleggarit ja trikoopaita. Tytöille on aina sopineet parhaiten tyköistuvat leggingsit/trikoot, jotka pysyvät hyvin päällä ja menossa mukana. Joskus aikoinaan hankin kollarit esikoiselle, mutta hän ei niistä pitänyt ja tuntui, että ne valuivat liikaa. Yläosina käytämme lisäksi isomummon neulomia villapaitoja, alkusyksyllä fleece-takkeja päiväkodissa sekä muutamia paksumpia college-paitoja.

Tyttöjen vaatekaapeista löytyy myös muutamia tunikamallisia trikoomekkoja, jotka soveltuvat arkiseen käyttöön. Tunikoita hankkiessa pidän tärkeänä sitä, että niiden kanssa on helppo operoida arjessa, esimerkiksi käydä päiväkodissa potalla ilman liian pitkää helmaa. Tunikat ovat kuin hiukan pidempiä paitoja ja niitä meidän tytöiltä löytyy vaatekaapista. Käyttävät sellaisia noin pari kertaa viikossa kotona ja päiväkodissa.