Kaupallinen yhteistyö Keiju.

Tämä mehevä kylmäsavulohipiirakka sopii mainiosti tarjoiltavaksi niin arkeen kuin juhlaan. Arkiruoaksi piirakan voi hyvin valmistaa etukäteen ja lämmittää sopivan määrän silloin, kun nälkä tai ruoka-aika yllättää. Piirakan lisukkeeksi valmistan usein raikkaan vihersalaatin.

Teemme Danielin kanssa molemmat etätöitä kotona suurimman osan työajastamme, joten hoidamme arkiruoan valmistuksen itse, useimpina päivinä sekä lounaalle että päivälliselle. Lounaaksi valmistamme yleensä jotain sellaista, jonka voi näppärästi lämmittää mikrossa, jotta työpäivän aikana ei turhaan kulu aikaa ruoan valmistamiseen. Koitamme tehdä sen verran isoja ruokamääriä, ettei joka päivä tarvitsisi häärätä hellan/uunin edessä, vaan jääkaapissa odottaisi esimerkiksi edellisen päivän iltaruokaa lounaaksi.