Kaupallinen yhteistyö Suomalaisen Työn Liitto & Avainlippu-merkki.

Joulun lähestyessä moni miettii joululahjoja – mitä hankkia joululahjaksi lapselle, ystävälle, sukulaiselle, puolisolle, kummilapselle tai läheiselle sukulaiselle? Monesti mieleen tulee ensimmäisenä tavarat ja konkreettiset esineet, joita paketoida lahjapaperiin, mutta tässä blogitekstissä kannustan valitsemaan pukinkonttiin kotimaisia palveluja. Olen tehnyt pitkän listan erilaisista aineettomista palveluista, joita voisi antaa lahjaksi ja samalla ostaa työtä Suomeen.

Olen kerännyt tähän tekstiin kotimaisia, aineettomia joululahjavinkkejä, joita sain seuraajiltani runsaasti. Kysyin Instagramin stooreissa viime viikolla, millaisen palvelun antaisit tai saisit mielelläsi joululahjaksi? Vastauksia sateli runsaasti ja niiden joukossa oli monta ilahduttavaa ideaa! Samalla myös oma ajatteluni avartui – joululahjaksi voi toden totta antaa monenlaisia palveluja ja aineettomia lahjoja, itsekin ilahtuisin sellaisista todella paljon!

Osta työtä Suomeen ja paketoi palveluita pukinkonttiin

3.12.2021 vietetään Osta työtä Suomeen -päivää, joka on vuosittain toistuva ja kaikille avoin tempaus jo seitsemättä kertaa. Päivä muistuttaa meitä kotimaisen työn arvostuksesta, josta parhaimmillaan muodostuu kansallinen merkkipäivä suomalaiselle työlle. Suomalaisen Työn Liiton merkeistä Avainlippu ja Design from Finland -merkit ovat tempauksessa mukana. Avainlipun avulla kotimainen työ on helppo tunnistaa tuotteiden ja pakkausten kyljessä sekä Suomessa tuotetun palvelun merkkinä. Design from Finland -merkki on tae suomalaisesta suunnittelusta. Design from Finland -merkittyjen tuotteiden ja palveluiden takana on suomalainen, Suomeen mm. veronsa maksava, yritys.