Kaupallinen yhteistyö Lundia.

Yläkerran pintaremontti valmistui koko kodin tiloista ensimmäisenä. Muutimme uuteen kotiin Lahteen yläkerran valmistumisen jälkeen lokakuussa. Sen jälkeen olemme vähitellen järjestäneet ja sisustaneet yläkerran huoneita kuntoon alakerran remontin ohella.

Yläkerran tilat ovat toimineet alkuun hieman varastona, koska alakerran piti pysyä remontin ajan tyhjänä. On tämä aika ajoin ollut melkoista tetristä ja tavaroiden kantelua paikasta toiseen, mutta nyt olemme vihdoin siinä vaiheessa, että olemme voineet alkaa miettiä sisustusratkaisuja enemmän. Tämä on sitä parasta osaa remontin jälkeen, kun isoin työ on saatu tehtyä.

Olen huomannut, että ainakin meidän kodissa huoneiden sisustaminen lähtee siitä, että mietin säilytysratkaisut kuntoon. On oltava tilaa tavaroille: kaappia, hyllyä ja tasoa erilaisten tarpeiden mukaan. Etenkin lastenhuoneessa säilytysratkaisut ja hyllytila ovat ratkaisevassa roolissa.

Ajatonta ja kestävää Lundiaa

Päädyimme hankkimaan lastenhuoneeseen klassista ja ajatonta Lundian hyllykköä lämpimässä ruskeassa sävyssä. Lundian hyllyt ja kirjahyllyt ovat minulle hyvin tuttuja jo omasta lapsuudesta ja lastenhuoneestani. Olen leikkinyt lapsena huoneessa, jossa lelut järjesteltiin Lundian hyllyille. Myös naapurissa asuvilla kavereilla oli samanlaiset Lundian hyllyt.

Siinä mielessä valinta tuntuu kotoisalta ja tutulta. Vaikka hyllyt ovat uudet, niin jollain tavalla tunnen, että o