Kaupallinen yhteistyö Lundia.

Tervetuloa meidän yläkerran porrasaulaan, jossa sijaitsee oleskelutila TV:n ääressä. TV-tasot ovat olleet minulle sisustuksessa hieman vaikea paikka: millainen, mistä, miten saada siitä toimiva kokonaisuus? Telkkaritason alla saisi olla säilytystilaa, jotta esimerkiksi äänentoiston ja johdot saa kauniisti piiloon. Olisiko tv-taso pelkkä hylly vai osa kirjahyllyä?

Kodin elektroniikka ja kaunis sisustus ovat mielestäni muutenkin törmäyskurssilla. Miten yhdistää esteettisyys ja elektroniikka? Siinä pulma, jota olen pohtinut kodin sisustamisessa ehkä kaikkein eniten.

Noh, sitten kekkasin: kun muutenkin hankimme yläkertaan Lundiaa, voisi tv-tason rakentaa Lundian hyllyistä, kirjahyllyistä, laatikoista ja kaapinovista. Ja tällainen siitä sitten tuli, tyylikäs ja linjakas kokonaisuus. Kaapinovet piilottaa johdot ja laitteet, televisiolle on oma paikka, kauniille tavaroille ja kirjoille jää tilaa avohyllyillä, vetolaatikoihin mahtuu säilytykseen tavaraa.