Kodin seinien maalisävyt ja tapetit on aihe, josta saan runsaasti kysymyksiä yksityisviestillä, kun jokin kotimme seinistä näkyy tai vilahtaa kuvissa ja videoissa. Seuraajan kysymys on usein seuraavanlainen: ”Hei, ihanan sävyinen tämä seinä, mikähän maalisävy seinässä on?” tai ”Kaunis tapetti, voisitko kertoa, mikä se on ja mistä se on hankittu? Meille voisi tulla samanlainen!”

Toimin tottakai mielelläni henkilökohtaisena asiakaspalvelijana Hillan maali- ja tapettilinjalla (ihana kun inspiroidutte valinnoistani), mutta omaa työtäni helpottaakseni keräsin kaikki kotimme maalisävyt tähän yhteen ja samaan blogitekstiin. Nyt maalisävyt ja tapetit on tekstissä listattuna ja voin jatkossa lähettää kysyjille suoran linkin blogitekstiin. Kuinka kätevää!

Jos kotiimme tulee myöhemmin vielä lisää uusia sävyjä, pintamateriaaleja tai tapetteja, mikä on hyvin mahdollista ja todennäköistä, päivitän blogitekstiä aina sen mukaan uudelleen.

Mittavassa koko talon remontissa halusin isossa kuvassa välttää valkoista, sitä on vain katoissa. Moneen seinään valitsin murrettua ja kodikasta beigeä sekä kolmeen huoneeseen tapetit. Varmaan tulevaisuudessa maalaamme tai tapetoimme jotain seiniä lisää vielä sisustuksen mukaan, kunhan olemme ehtineet makustella kodin tunnelmaa ja valoa, muutenkin kuin syksyn pimeydessä. Muutamista tapeteista haaveilen, mutta sellaiset valinnat teen rauhassa myöhemmin. Pääasia, että pinnat ovat nyt kunnossa, puhtaat ja kauniit.

Kodin seinien maalisävyt ja tapetit

Tapetit:

Meidän makuuhuoneen tapetti

Voisi luulla, että makuuhuoneen seinissä on maali, mutta niissä on Boråstapeter SHADES ORPIMENT-tapetti. Kaunis lämmin beige sävy, tapetin pinta hieman elävä, hieman kuin kalkkimaalin tapainen jälki.

CHALK

SHADES ORPIMENT, ARTIKKELINUMERO 5061

Tapetti: Boråstapeter, Shades Orpiment, 5061