Kaupallinen yhteistyö Nordea

Olen blogiurani aikana monta kertaa huomannut, että raha kiinnostaa aiheena. Se kiinnostaa monestakin syystä, mutta erityisesti silloin, jos olen valmis antamaan konkreettisia lukuja ja numeroita asioiden taakse. Tässä blogitekstissä kerron, mikä oli lopulta meidän yläkerran pintaremontin hinta.

Olemme remontoineet kesällä ostamaamme omakotitaloa Lahdessa nyt reilut kaksi kuukautta. Kun erään kerran kysyin Instagramissa seuraajiltani, mitä haluaisitte tietää lisää omakotitalon remontista, nousi selkeästi esiin seuraavat kysymykset: Millaisella budjetilla remontoitte? Mitä tuo maksaa? Mitä tuollainen totaaliremppa kustantaa? Avaa vähän remonttiin liittyvää rahapuolta, kiinnostaisi tietää!

Laitoin tuolloin toiveen korvan taakse ja ajattelin palata jollain tavalla aiheen käsittelyyn, kunhan numerot täsmentyvät. Tässä sitä nyt ollaan blogitekstin äärellä ja aiheena yläkerran remontti, jonka saimme valmiiksi juuri edellisenä iltana ennen muuttoviikonloppua lokakuun lopussa. Muuttoa edeltävänä iltana siivosin vielä viisi tuntia remontin pölyjä viimeisten listoitustöiden jälkeen.

Ymmärrän hyvin, että raha aiheena kiinnostaa. Se koskettaa meitä jokaista yhtä paljon kuin hampaiden harjaaminen. Raha liittyy tavalla tai toisella meidän jokaisen elämään, päivittäin. Siksi on hyvä, että rahasta ja raha-asioista myös puhutaan, tuodaan erilaisia vaihtoehtoja esille ja jaetaan vinkkejä näissäkin asioissa.