Kaupallinen yhteistyö Matri.

Tänään esittelen blogissa meidän uuden kodin makuuhuonetta, joka on osoittautunut hyvien unien makuuhuoneeksi. Makuuhuone sijaitsee yläkerran toisessa päädyssä ja se valmistui pintaremontissa ensimmäisten tilojen joukossa. Oli tärkeää saada makuuhuoneet valmiiksi, jotta pääsimme muuttamaan tänne.

Kuten olen aiemmin kertonut, meillä on erilaisia panosta ja pihistä -kohteita tässä kodissa, niin remontin kuin sisustuksenkin osalta. Yksi panosta-kohteemme on ollut makuuhuone ja etenkin sänky, jota käytämme vuorokaudessa useamman tunnin.

Laadukas uni on koko hyvinvoinnin perusta ja siitä emme halua tinkiä. Päinvastoin haluamme tukea sitä mahdollisuuksien mukaan, ja laadukas sänky on yksi asia, jolla voimme siihen vaikuttaa. Makuuhuoneen remontilta ja sisustukselta tavoittelimme kodikkuutta, rauhallisuutta sekä toisaalta myös sitä tunnelmaa, jonka kohtaa hotellin sänkyyn hypätessä. Tämä on siis sekoitus kodikasta hotellifiilistä meidän mielestä!