Kaupallinen yhteistyö Jollyroom,
teksti sisältää mainoslinkkejä tuotteisiin.

Tällä kertaa esittelen yläkerran huoneista lasten makuuhuonetta ja näytän, millaisilta meidän tyttöjen nukkumispaikat siellä näyttävät. Hankimme aikoinaan edelliseen kotiin esikoiselle Sebra-juniorisängyn, kun hän siirtyi perhepedistä omaan sänkyyn nukkumaan muutama vuosi sitten. Muistan, kuinka silloin etsin kaunista ja tyyliltään ajattoman klassista lastensänkyä ja silloin vastaan tuli Sebra-juniorisänky.

Olemme olleet reilu kolme vuotta todella tyytyväisiä kyseiseen sänkyyn, joten päätimme muuton yhteydessä hankkia pikkusiskolle samanlaisen. Nyt meillä on niitä kaksi ja ne sopivat kauniisti lasten makuuhuoneeseen. Muutimme uuteen kotiin lokakuun lopulla ja samalla muuton yhteydessä meidän kuopus vaihtoi pinnasängystä Sebran juniorisänkyyn ollessaan reilun kahden vuoden ikäinen.

Ajattoman kauniit Sebra-juniorisängyt

Sebra-juniorisänky on tukeava, täyspuinen sänky, jota on mahdollista kasvattaa 204 cm pituiseksi. Leveyttä sängyllä on 90 senttiä, joten kokonsa ja laatunsa puolesta tämä on pitkäikäinen hankinta. Tytöt toivon mukaan nukkuvat näissä vielä pitkään, mahtuuhan sänkyyn täyspitkänä aikuinenkin nukkumaan.

Sängyssä on paksu puuvillakankaalla päällystetty vaahtomuovinen patja, jonka päällä on hyvä nukkua. Myös patja on jatkettava eli nyt kun sänky on lyhyenä, niin jatkopala on jemmassa. Myöhemmin loppuosan voi lisätä ja sitten koko sängyllä on pituutta 204 cm.

Lisäksi olemme hankkineet patjoille patjansuojukset ja hyvät lakanat. Ne on helppo pedata ja pysyvät paikallaan. Patjansuojus pitää lastensängyn patjan puhtaana pidempään ja suojaa sitä kulumiselta. Suojus kiinnitetään patjan kulmiin ja se on valmistettu antibakteerisesta bambukuidusta, joka ehkäisee kosteutta tehokkaammin kuin puuvilla. Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti, joten se ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Lasten makuuhuoneen rauhallinen tunnelma

Kuten muutkin yläkerran tilat, lasten makuuhuone remontoitiin pintojen osalta muuton yhteydessä. Aloitimme kattopaneelien maalauksella, sen jälkeen seinät saivat ylleen beigen maalipinnan ja lopuksi yläkerran lautalattia vielä hiottiin ja lakattiin kuultovaaleaksi.

Pinnat raikastuivat ja makuuhuoneisiin tuli näillä väreillä mukavan rauhallinen tunnelma. Päätimme, että tytöt saavat nukkua samassa huoneessa, joka pidetään ”tyhjänä” leluista. Tähän makuuhuoneeseen lapset tulevat enimmäkseen vain lukemaan tai nukkumaan ja leikit pyrimme pitämään leikkihuoneessa. Näin ollen leikkihuonetta ei iltaisin tarvitse siivota ja nukkumaan on rauhallista tulla, kun makuuhuoneessa ei houkuttele lelut tai leikit. Mielestämme tämä on ollut hyvä ratkaisu ja samalla voimme nukuttaa molemmat tytöt samalla kertaa.

Laitoimme kahden Sebra-juniorsängyn väliin korituolin, jossa vuoroilloin minä tai Daniel istumme ja luemme ensin iltasadun tyttöjen makoillessa vuoteissaan. Sitten vielä iltasuukot ja peittelyt, sammutamme lukuvalon ja yövaloksi tällä hetkellä jää himmeä joulutähti. Huoneessa on iltaisin niin ihana ja rauhallinen tunnelma, että nukahdan korituoliin samalla melkein itsekin.

Lasten makuuhuoneen sisustusta Jollyroomilta

Kaiken muuton ja rempan keskellä oli mukava tehdä tämän huoneen hankinnat keskitetysti yhdestä paikasta. Siinä mielessä on tosi kiva, että Jollyroomilta löytyy lastenhuoneisiin monenlaista tarpeellista sisustuksesta, sänkyyn, naulakkoon ja mitä nyt lastenhuoneissa tarvitseekaan.

Koska muuton myötä neliöt lisääntyivät, tarvitsimme lisää mattoja. Vaikka vaalea puulattia kaunis onkin, niin hankin sen suojaksi ja huoneen sisustukseen sopivasti tämän ison vaalean beigen Lorena Canals Matto, Tribu Natural -maton.

Lorena Canals -merkin yksinkertaisen tyylikäs matto sopii kauniisti niin lastenhuoneeseen kuin muuallekin kotiin. Tupsukoristeinen matto on kudottu käsin kierrätetystä puuvillasta ja värjätty luonnollisilla väreillä. Matto kestää konepesua. Mielestäni matossa kaikki matchasi niin hyvin! Se on kaunis, valmistettu kierrätysmateriaalista ja vieläpä sen voi pestä koneessa, jos tarve vaatii. Erityisesti lasten kanssa pesutarve saattaa välillä yllättää, vaikka onhan mattoja nyt muutenkin aika ajoin pestävä.

Lisäksi tilasin lastenvaatteille huoneeseen harmaan Alice & Fox -vaaterekin, johon voi laittaa roikkumaan seuraavan päivän vaatteet, aamutakin tai vaikka yöpuvun odottamaan. Vaaterekki toimii samalla kauniina sisustuselementtinä huoneessa. Taisi siinä viime viikolla roikkua tyttöjen prinsessamekotkin leikkien jälkeen.

Päätyikkunaan ripustin harmaan Alice & Fox, Abbey Stone verhon, joka ulottuu lähes lattiasta kattoon. Verholla on mittaa 245 cm ja leveyttä 135 cm. Verhon pinta on sametilta tuntuvaa ja se tuo ihanaa pehmeyttä makuuhuoneeseen. Muutenkin olen todennut, että verhot viimeistelevät kodin sisustusta, vaikka moni huone vielä ilman verhoja onkin. Jokainen ajallaan…

Eikä tietenkään pidä unohtaa mainita Bloomingvillen rottinkisia nukenvaunuja, joihin tytöt laittavat nallet ja nukkensa yöaikaan unille heidän kanssaan. Rottinkiset vaunut ovat söpö osa sisustusta, mutta sen lisäksi ne ovat meidän tytöillä ahkerassa käytössä sisäleikeissä. Rottinkiset pyörät ovat armeliaat pehmeälle puulattialle, joten siinä mielessä nämä olivat hyvä valinta.

Kaiken kaikkiaan huoneesta tuli kiva, tunnelmaltaan rauhallinen, kuten makuuhuoneen henkeen sopii. Täällä on tyttöjen hyvä nukkua ja makoisasti on nukuttanut meitä vanhempiakin, kun olemme yöaikaan jommankumman lapsen viekkuun siirtyneet, vaikka jalat ovat vähän kippurassa olleetkin. Heh!

Levollisia unia toivotellen.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog & @jollyroomfi

Seuraa Instagramissa