Monna kysyi tänään blogitekstissään: Mistä sinä olet kiitollinen? Ajattelin tällä postauksella vastata Monnan kysymykseen. Olen monestakin asiasta kiitollinen, osa niistä asioista on jopa arkipäivissä itsestäänselvyyksiä, vaikkei pitäisi. Välillä on siis hyvä pysähtyä hetkeksi niitä asioita miettimään. Teen muutaman kohdan listauksen, mitä asioita juuri tänään tulee mieleeni. :)

1. Yhteisvaunulenkki, jonka järjestin tänään. Koin suurta kiitollisuutta blogini lukijoista sekä Instagramin seuraajistani, jotka olivat räntäsateesta ja viimasta huolimatta tulleet vauvoineen mukaan lenkille. Ihan älyttömän mukavia äitejä, ehdin pienen hetken jutella melkein jokaisen kanssa. <3 Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki teille! Vaunulenkit saivat niin suuren suosion, että lupasin jo järjestää seuraavan. Tarkemmin ajankohdasta kerron taas täällä blogissa ja somekanavissani. Tervetuloa mukaan ensi kerralla, jos tällä kerralla oli muuta menoa tai et vielä huomannut lenkkiä. :)

2. Inspiroitumisesta olen viime aikoina ollut todella kiitollinen. Innostus ja inspiraatio ovat mahtavia tunteita. Nyt äitiyslomalla on ollut aikaa panostaa hieman enemmän tähän blogiin ja esimerkiksi sen kautta olen saanut tuntea uudenlaista innostusta. Myös bloggaajien Jukola-joukkue inspiroi ja motivoi minua tällä hetkellä treenaamaan.

3. Vauvan herääminen uuteen päivään. Kun hän avaa silmänsä ja antaa sen mielettömän hymyn. Siinä hetkeksi muu unohtuu. Tunnen kiitollisuutta niinä hetkinä.

4. Kiitollisuuslistausta ei voi tehdä ilman, että mainitsen terveyden ja onnellisuuden. Arvostan omaa kroppaani kokonaisuutena ja olen kiitollinen että tunnen onnellisuutta päivittäin.

5. Olen kiitollinen perheestäni ja sisaruksistani. Tulevana viikonloppuna menemme Lahteen ja näen osaa perheestäni. Ensi viikolla lähden vauvan kanssa Rovaniemelle toisen siskoni luo kyläilemään. Perheen kanssa voi aina olla kuin kotonaan. Meillä on myös yhteinen Whatsupp-ryhmä, jonka kautta vaihtelemme lähes päivittäin kuulumisia. Kiva tietää, missä kukin menee tai mitä tekee, vaikkei aina niin usein ehtisi nähdäkään.

6. Iivo Niskasen ensimmäisestä henkilökohtaisesta MM-kullasta olen kiitollinen. Ja todella iloinen hänen puolestaan. Parasta Iivon haastattelussa kisan jälkeen oli viittaus heihin, jotka uskoivat häneen viime vuonna – silloin kun ei kulkenut ja menestystä ei tullut. Sellaisia ihmisiä tarvitaan! Ihmisiä, jotka tukevat heikompina hetkinä ja luottavat sinuun. Ja ennen kaikkea, Iivo itse tiesi mihin pystyy ja sai siitä eilen palkinnon.

7. Puhdas ilma. Siskoni on lentoemäntä ja kertoo välillä aikamoisia tarinoita eri maailman kolkista, missä aurinkoa ei ikinä näe savupilven ja pilviverhon takaa. Se on aika hurjaa. Meillä Suomessa on niin mahtava luonto, puhdas ilma ja vesi, tuhannet järvet. Niistäkin olen kiitollinen. Olen ulkoilmaihminen ja olisi mahtavaa tehdä tulevaisuudessakin sen eteen töitä, että suomalaista luontoa osattaisiin arvostaa enemmän. Sen se ansaitsisi!

8. Pieni kaunis sana tai ele. Niitä on mahtavaa antaa ja saada. Viimeksi tänään eräs mies tarjoutui ottamaan meistä lenkillä yhteiskuvan, pääsin siten itsekin kuvaan. Pyytämättä hän ojensi kätensä ja antoi sen verran omaa aikaansa.

Sellaisia kiitollisuuden aiheita tähän päivään.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

  1. Monna 2.3.2017 at 16:58 - Reply

    Ihania kiitollisuuden aiheita! <3 Ja ihana toi teidän vaunulenkki!!
    Niin ja mä kyllä allekirjoitan montakin kohtaa sun listasta, mutta varsinkin tuo kohta kolme on sellainen mistä oon ihan joka ikinen aamu niin onnellinen ja kiitollinen.
    <3

  2. Unnukka 5.3.2017 at 21:37 - Reply

    Kaunis kirjoitus! Itsekin yritän muistaa pysähtyä päivittäin kiitollisuuden tunteeseen. Ja voi jestas ne vastaheränneen vauvan hurmaavat hymyt, niin mahtavia <3

Seuraa Instagramissa