Tänään oli ystäväpäivä isolla yyllä.🧡 Aamupäivällä kylään tulivat ekana Candy on the Run -blogin Karoliina lapsensa kanssa, iltapäivällä Juoksujalkaa Laura sekä Monna Pursiainen lapsineen hekin.  Illalla ystäväni Hanna tuli vielä illallistarvikkeiden kanssa kylään ja viihtyi iltaa rupatellen sohvan nurkassa.

Vitsit mikä ystäväpäivä. Täynnä ajatusten vaihtoa, vertaistukea, hyvinvoinnista keskustelua, lapsiarjen iloja ja haasteita, tukea, ymmärrystä, naurua, inspiraatiota ja ystävyyttä. Onnellinen olo tällaisen päivän jälkeen.

Lyhyt työviikko on erityisesti siitä kiva, että ystäville ja tuttaville jää aikaa. Varsinkin äitikavereita on helppo nähdä, kun monilla perjantai vapaa. Olen huomannut, että äidiksi tulon jälkeen sitä priorisoi joitain asioita enemmän  elämässään. Esimerkiksi aikaa versus työn määrä, vapaa-aika on tärkeää minulle. Että on myös sitä väljempää aikaa, jolloin tuttavien kanssa näkeminenkin helpottuu.

Ystävyys, ystävät ja heidän kanssaan jaetut hetket – niin tärkeä osa elämää, jota ei kiireessäkään saisi unohtaa. Ihana myös nähdä kun jälkikasvu alkaa kaveeraa ja jakaa leikkejään.😍

Vaikka nyt onkin väsynyt olo päivän tohinoista, niin onnellisuusakut on ladattu täyteen. ✨  Hyvää alkavaa