Tulin sanomaan pikaiset heipat tänne bloginkin puolelle, nyt kun olemme jo matkalla kotiin viikonlopun vietosta mieheni vanhempien luota Pietarsaaresta.  Takana on aivan mahtava viikonloppu säiden puolesta ja muutenkin. Mä tykkään, kukapa ei! Ajettiin keskiviikkona jo illalla perille, torstaina tehtiin mieheni kanssa etätyöpäivät Pietarsaaressa ja fammo hoiti Pikkuässää.

Torstaina saatiin aloittaa viikonlopun vietto määränpäässä, mikä tuo kummasti pituutta koko viikonloppuun. Tultiin pohjoisemmaksi, sillä Daniel sai kutsun kaverinsa polttareihin, jotka pidettiin loppuun saakka juhlakalulle yllätyksenä. Häitä juhlitaan viikon päästä, joten sitten on taas edessä ajomatkat Kirkkonummi-Pietarsaari.

Perjantaina D lähti siis polttareihin, minä ilmoittauduin puolimaratonille. Halusin pitkästä aikaa päästä testaamaan omaa kuntoani puolikkaalla, viime kerrasta on jo aikaa. Edellinen kerta oli kesällä ennen kuin tulin raskaaksi, eli vuonna 2015. Viime keväänä ilmoittauduin parille puolikkaalle, mutta kummallakin kerralla (päiväkodista kotiin kannettu) flunssa esti osallistumisen. Nyt ei ollut sitä ongelmaa. ☺️

Onnistunut juoksu puolimaratonilla

Kisa-aamuna lämpömittari lähenteli 25 astetta jo tosi varhain. Puolen päivän aikaan mittari kipusi 32 asteeseen. Aikamoinen helle puolimaratonille, mutta ajattelin lähteä yrittämään. Katsomaan, mitä siitä tulisi. Ainakin pitkä lenkki, jos ei muuta. Tavoitteeksi laitoin alle kaksi tuntia, mutta ylitin omat odotukseni monin verroin. Loppuaika maaliviivan kohdalla oli 1 tunti 43 minuuttia ja rapiat. Tuntui kamalan ihanalta viimeiset kilometrit, mutta samalla sain energiaa siitä, kun huomasin miten hyvä loppuaika oli tulossa.

Kirjoitin Instagramissa näin: Tämän tuloksen takana on hyötyliikunta ja taaperoarjen keskellä kuntoilu, silloin kun on ehtinyt ja jaksanut – ei mikään tavoitteellinen treenaaminen. Siksipä sanon, että aktiivinen arkiliikunta ja kuntoilu kunniaan! 💕☺️💪 Kiitos huoltojoukoille sekä hauskoille kannustajille, jotka ampuivat vesipyssyillä ja kastelivat puutarhaletkuilla matkan varrella, sellaista ei ihan joka puolimaratonilla saa kokea.

Maalissa muutama kyseli minulta, että kuinka paljon olen treenannut. Mä en sanoisi omaa liikuntaa tällä hetkellä treenaamiseksi, vaan liikunnaksi, kuntoiluksi. Ja sen takia olen itsekin  hieman ällikällä lyöty, kuinka hyviin tuloksiin ja kuntoon voi silläkin  tavalla tulla. Siksi voin käsi sydämellä sanoa, että arkiliikunta kunniaan. Kunhan nautitte siitä mitä teette. 💕

Voin kirjoittaa puolikkaan kokemuksia vielä paremmin auki.

Tällä hetkellä automatkaa kotiin on jäljellä neljä tuntia ja minun pitäisi alkaa herättää taaperoa päiväunilta, jotta unta riittää vielä illallakin. ☺️ Joten nyt taaperoa viihdyttämään seuraavat tunnit. Hurraa!