Eteisen tuulikaappi ennen vs. jälkeen

Kirjoitin viime viikolla postauksen Koti juuri sellaisena kuin se on. Kuvasin kyseiseen postaukseen myös meidän eteisen tuulikaapin kenkäröykkiön ja tajusin sillä samaisella hetkellä, että se oli ollut siinä jo useamman kuukauden. Kohta olisi voinut sanoa, että melkeinpä jo vuoden.

Tällä viikolla meiltä hajosi sitten lopulta astianpesukone, joka oli vedellyt viimeisiään jo koko kesän. Ollaan tiskattu aika paljon myös käsin, koska kone jätti astiat tosi likaiseksi. No, toisaalta, onneksi se tällä viikolla hajosi, niin tuli ostettua vihdoin uusi. Tiskikoneen hain Espoon Ikean vierestä Gigantista eilen ja sillä samalla retkellä lamppu syttyi päässäni. Löytyisikö Ikeasta myös kenkäkaappi samalla reissulla? Kävin katsomassa ja 20 minuutissa olin taas ulkona, kainalossa paketti Ikean Ställ kenkäkaappi 79 euroa.

Ennen

Tässä kuvat, miltä eteisen tuulikaappi näytti ennen. Seinässä oli pieni patteri, joka ei ollut koskaan edes päällä. Edessä tuollainen pieni kenkäteline ja siinä meidän käyttökenkiä.

Jälkeen

Ja tässä lopputulos. Kengät mahtuivat kaapin sisään piiloon ja tilasta tuli kokonaisuudessaan huomattavasti siistimpi ja selkeämpi. Kotiin on kivempi tulla, kun ensimmäisenä vastassa ei ole epämääräinen kenkäkasa.