Kaupallinen yhteistyö Dermosil & Monochrome

Listasin edelliseen postaukseen vinkiksi hyödyllisiä, tarpeellisia ja käytännöllisiä joululahjoja. Nuo vinkit pitivät sisällään hyvinvointia, ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja kodin siivousvälineitä. Kaikkea sellaista, mitä kulutetaan aika monessa kodissa päivittäin. Nyt minulla olisi tarjota teille lukijoilleni suomalaisen Dermosilin jouluetu, niin voitte paketoida ihoystävälliset lahjat jo nyt marraskuussa hyvissä ajoin pukinkonttiin.

Laskin juuri huvikseni, että jouluun on parhaillaan reilut 50 päivää aikaa. Tänä vuonna haluan minimoida kaiken jouluhössötyksen, kiireen ja kaupoilla juoksentelun ja siksi aloittelen tonttuhommat pikkuhiljaa näin jo marraskuussa. Siksi haluan vinkata teillekin Dermosilin verkkokaupasta, jonka kautta voit tilata joulun ihanimmat lahjat suoraan kotiisi ja paketoida ne sitten vaikka persoonallisesti kauniisiin paketteihin.

Dermosilin joulukuvasto ja ihanat sesonkituotteet tulivat myyntiin nyt marraskuun alussa. Sain valita omat suosikkini koko Dermosilin valikoimasta ja nyt heidän verkkosivuilta löytyy oma sivuni, jonka alle joulutoiveeni ovat kerätty yhteen paikkaan. Toivelistani ja samalla myös Dermosilin suosikkini löydät täältä. Minun lisäkseni kolme muutakin vaikuttajaa tekivät omat toivelistansa ja ne löytyvät täältä.

Paketoi ihoystävälliset lahjat hyvissä ajoin pukinkonttiin

Mun joulun toivelistalta löytyy:

Sen lisäksi siellä on myös

Esimerkiksi vessaan, keittiöön tai kylpyhuoneeseen saa näillä tuotteilla ihanasti jouluista tunnelmaa ja ilmettä. Pullojen lisänä voisi sitten olla vaikka valkoiset ja punaiset käsipyyhkeet.

Koodilla ’hillasblog2’ saa marraskuun ajan (1.11.-30.11.2018) kaikkiin yli 30 euron verkkokauppaostoksiin kaupanpäälle lakritsilahjapakkauksen, joka sisältää lakritsin tuoksuisen käsisaippuan ja -rasvan pumppupulloissa sekä niille lahjapakkauksen. Minulla nuo tuotteet ovat olleet jo käytössä ja ne todellakin tuoksuvat lakritsilta! Alla kuva niistä:

Hillan suosikit Dermosilin valikoimasta ja ideoita, miten niistä saisi kivoja lahjoja pukinkottiin:

Lopuksi haluan antaa vielä omat konkreettiset vinkkini, miten kokoaisin näistä tuotteista ihanimmat joululahjapaketit perheelle tai ystäville.

Ekologiset kodin puhdistustuotteet:

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu kodin puhdistustuotteita. Living yleispuhdistusaine on ECOCERT-sertifioitu tuote, joka sopii kodin pintojen puhdistukseen. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen mintun tuoksu mausteisella vivahteella. Yleispuhdistusaineen ainesosista 99,8 % on luonnollista alkuperää.

Lahjavinkki: Käärisin pakettiin nämä keittiön, kylpyhuoneen ja kodin yleispuhdistusaineet, sekä sen lisäksi vaikka jotkut kauniit siivousliinat, käsipyyhkeet ja kynttilän. Ihana lahja siistiä kotia arvostavalle. Näiden pullojen ulkonäkö on lisäksi kaunis!