Paketoi ihoystävälliset lahjat hyvissä ajoin pukinkonttiin

Kaupallinen yhteistyö Dermosil & Monochrome

Listasin edelliseen postaukseen vinkiksi hyödyllisiä, tarpeellisia ja käytännöllisiä joululahjoja. Nuo vinkit pitivät sisällään hyvinvointia, ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja kodin siivousvälineitä. Kaikkea sellaista, mitä kulutetaan aika monessa kodissa päivittäin. Nyt minulla olisi tarjota teille lukijoilleni suomalaisen Dermosilin jouluetu, niin voitte paketoida ihoystävälliset lahjat jo nyt marraskuussa hyvissä ajoin pukinkonttiin.

Laskin juuri huvikseni, että jouluun on parhaillaan reilut 50 päivää aikaa. Tänä vuonna haluan minimoida kaiken jouluhössötyksen, kiireen ja kaupoilla juoksentelun ja siksi aloittelen tonttuhommat pikkuhiljaa näin jo marraskuussa. Siksi haluan vinkata teillekin Dermosilin verkkokaupasta, jonka kautta voit tilata joulun ihanimmat lahjat suoraan kotiisi ja paketoida ne sitten vaikka persoonallisesti kauniisiin paketteihin.

Dermosilin joulukuvasto ja ihanat sesonkituotteet tulivat myyntiin nyt marraskuun alussa. Sain valita omat suosikkini koko Dermosilin valikoimasta ja nyt heidän verkkosivuilta löytyy oma sivuni, jonka alle joulutoiveeni ovat kerätty yhteen paikkaan. Toivelistani ja samalla myös Dermosilin suosikkini löydät täältä. Minun lisäkseni kolme muutakin vaikuttajaa tekivät omat toivelistansa ja ne löytyvät täältä.

Paketoi ihoystävälliset lahjat hyvissä ajoin pukinkonttiin

Mun joulun toivelistalta löytyy:

Sen lisäksi siellä on myös

Esimerkiksi vessaan, keittiöön tai kylpyhuoneeseen saa näillä tuotteilla ihanasti jouluista tunnelmaa ja ilmettä. Pullojen lisänä voisi sitten olla vaikka valkoiset ja punaiset käsipyyhkeet.

Koodilla ’hillasblog2’ saa marraskuun ajan (1.11.-30.11.2018) kaikkiin yli 30 euron verkkokauppaostoksiin kaupanpäälle lakritsilahjapakkauksen, joka sisältää lakritsin tuoksuisen käsisaippuan ja -rasvan pumppupulloissa sekä niille lahjapakkauksen. Minulla nuo tuotteet ovat olleet jo käytössä ja ne todellakin tuoksuvat lakritsilta! Alla kuva niistä:

Hillan suosikit Dermosilin valikoimasta ja ideoita, miten niistä saisi kivoja lahjoja pukinkottiin:

Lopuksi haluan antaa vielä omat konkreettiset vinkkini, miten kokoaisin näistä tuotteista ihanimmat joululahjapaketit perheelle tai ystäville.

Ekologiset kodin puhdistustuotteet:

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu kodin puhdistustuotteita. Living yleispuhdistusaine on ECOCERT-sertifioitu tuote, joka sopii kodin pintojen puhdistukseen. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen mintun tuoksu mausteisella vivahteella. Yleispuhdistusaineen ainesosista 99,8 % on luonnollista alkuperää.

Lahjavinkki: Käärisin pakettiin nämä keittiön, kylpyhuoneen ja kodin yleispuhdistusaineet, sekä sen lisäksi vaikka jotkut kauniit siivousliinat, käsipyyhkeet ja kynttilän. Ihana lahja siistiä kotia arvostavalle. Näiden pullojen ulkonäkö on lisäksi kaunis!

Luonnonmukaista kosmetiikkaa:

Nature Kasvovoide kanerva on ECOCERT-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Voiteen sisältämät luonnolliset raaka-aineet, kuten jojoban siemenöljy, kookosöljy, manteliöljy, mustaherukan siemenöljy ja rakkoköynnösuute hellivät ja ravitsevat kasvojen ihoa. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia.

Lahjavinkki: Kokoaisin näistä Nature-sarjan tuotteista jonkun kivan setin ja antaisin henkilölle, joka haluaisi tutustua tai jo käyttää luonnonmukaista kosmetiikkaa. Lahjat voisi paketoida kauniiseen koriin, jossa niitä voisi säilyttää kylpyhuoneessa. 

Rentoutta saunan löylyihin:

Dermosil jalkakylpysuola tekee jalkakylvystä virkistävän ja rentouttavan lepohetken. Kylpysuola sisältää kamferia, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Mentoli viilentää ja tuo helpotusta kipeille jaloille. Eukalyptus virkistää ja sillä on myös antiseptinen vaikutus. Manteliöljy pehmentää ihoa ja tekee jalkakylvystä entistä hemmottelevamman.

Lahjavinkki: Yhdistäisin jalkakylpysuolan kanssa lahjapakettiin jalkarasvan sekä esimerkiksi eukalyptuksen tuoksuisen saunatuoksun. Tuotteet voisi paketoida isompaan vatiin, joka toimisi saunassa sitten jalkakylpyvatina. Korttiin voisi mahdollisesti lisätä vielä jalkahieronnan. 😉 Ah, joulun rentouttavin lahja!

Jouluiset sesonkituotteet:

Luna-saippua on perinteinen palasaippua, joka on sekä kaunis osa jouluista sisustusta että käytännöllinen puhdistustuote sekä käsien että vartalon iholle. Saippuan kaveriksi sopii esimerkiksi Luna-käsivoide tai Luna-ihonhoitovoide. Joulutuotteita on myynnissä rajoitettu erä.

Lahjavinkki: Nämä sopivat mainiosti pikkujoululahjaksi, sillä näitä käyttää mielellään jo koko joulunalusajan vaikka joulukuun alusta saakka. Olemme menossa muutamille ystäville kylään ennen joulua ja viemiseksi nämä sopisivat älyttömän hyvin. Lisäksi joku kaunis kukkakimppu, glögipullo, juustoja tai pipareita, niin avot!

Siinä olivat mun joulun toivelista Dermosilin valikoimasta. Toivottavasti sait niistä vinkkiä ja hyödyllisiä lahjaideoita. Ja ainiin, muista hyödyntää koodi: hillasblog2’ verkkokaupassa marraskuun aikana.

Ihanaa sunnuntai-iltaa täältä Sinulle! Sunnuntain blogiteksti tuli poikkeuksellisesti ulos vasta näin illalla, koska koko viikonloppu on mennyt meillä keittiöremontin parissa ja vasta nyt ennätin istua koneelle naputtelemaan.

Rentoa illan jatkoa! <3

-Hilla

Sosiaalisessa lisää ideoita hashtageilla: #dermosil #ihoystavällisempi #skincareonline #dermosilxmas #joululahja #jouluyöntaikaa

+6

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *