Yhteistyössä Vierumäen kanssa.

Vietimme viime viikonloppuna ystävien kanssa rentouttavan ja liikunnallisen hyvinvointiviikonlopun Vierumäellä. Olin jo jonkun aikaa miettinyt, että olisipa todella mukava saada naisporukka kasaan ja tavata kunnolla kokonainen viikonloppu. Arjen tiimellyksessä tulee kyllä nähtyä ystäviä, milloin ketäkin, mutta loppujen lopuksi aika harvoin on kunnolla aikaa viettää esimerkiksi kokonainen viikonloppu yhdessä. Nyt sellaiseen tarjoutui mahdollisuus ja voi vitsit, miten kiva viikonloppu olikaan.

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus

Vierumäki on otollinen paikka järjestää hyvinvointiviikonloppu. Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee Suomen Urheiluopisto. Vierumäki on vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, siellä voi harrastaa laajasti eri liikuntamuotoja, ulkoilumaastot ovat upeat ja lisäksi Vierumäeltä löytyy runsaasti majoitustilaa hotellihuoneista mökkeihin ja opistomajoitukseen.

Alueella on erilaisia liikuntahalleja: löytyy sisäliikuntahalleja, tennis- ja sulkapallokenttiä, erilaisia ryhmäliikuntatunteja, jäähalli ja jalkapallohalli. Kuplahallissa on juoksurata ja yleisurheilumahdollisuudet talvellakin sekä kuntosali. Vierumäellä on uimahalli, mahdollisuus ratsastaa issikoilla, on avanto järven rannalla, luontopolku, seikkailurata Flow-park ja voimistelusali trampoliineilla ja volttisuorilla. Suunnistuskarttoja lähimaastoista ja talvella hiihtoladut pidetään hyvässä kunnossa. Siis ihan kaikkea löytyy ja vielä vähän enemmän näiden lisäksi!