Syksy on kaunis vuodenaika ruskan väreineen ja kuulaine päivineen, mutta ollakseni ihan rehellinen – kyllä tuo pimeys minut aina vuosi toisensa jälkeen yllättää. Valoisan kesän jälkeen pimeät aamut ja aikaisin pimenevät illat vaikuttavat jollain tavalla omaan fiilikseeni. Ei nyt ehkä negatiivisesti, mutta kyllä tuossa eräs pimeä ilta istahdin sohvalle miettiäkseni hetken aikaa, mitä hyviä asioita syksyssä on. Listasin muutamia omia syksyn suosikkeja, jotka vaikuttavat positiivisesti fiilikseeni, hyvinvointiin ja auttavat taklaamaan pimeyden kunnes siihen taas tottuu. :)

Syksyn suosikkeja

Raitis ilma, ulkoilu ja liikunta

Tämä asia on mainittava heti ensimmäisenä, sillä ulkoilu on yksi tärkeimmistä asioista, joka itselleni luo hyvää oloa. Nyt äitiyslomalla olessani olen vielä siinä mielessä etuoikeutetussa asemassa, että voin lähteä lenkille päiväsaikaan valoisalla. Työpäivien keskellekin suosittelen pientä happihyppelyä mahdollisuuksien mukaan ja raikkaan ilman nuuskuttelua. Tekee hyvää! <3

Ravintorikas kotiruoka ja buustia laadukkaasta ravinnosta

Kotiruoka on meillä se kaiken perusta, mitä ruokailuun tulee. Vielä useammin voisimme pastan tai perunan tilalle tehdä vaikka uunijuureksia tai ruokaisan salaatin. Ruokakuluissa voi helposti säästää, mutta toisaalta ruoka on yksi asia johon haluan myös panostaa. Pähkinät, marjat, hedelmät ja vihersmoothie-aineet maksavat kyllä, mutta ajattelen ravintorikasta ruokaa myös sijoituksena omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen sitä kautta.