Kaupallinen yhteistyö Lahden Antiikkitukku.

Vanha kaappi pääsi lastenhuoneeseen lelukaapiksi. Vaikka kaapilla on ikää noin sata vuotta, on se meidän kotona uusi kaappi. Kaappi on seisonut lastenhuoneessa nyt jykevästi parisen viikkoa ja kätkee sisälleen lähes kaikki lastenhuoneen lelut. Olin jo pidemmän aikaa haaveillut vanhasta kaapista lastenhuoneeseen ja kun teimme kotona huonekaluvalssia, syntyi sellaiselle oiva paikka lastenhuoneeseen.

Vaihdoimme alkuvuodesta kotonamme huonejärjestystä, minkä alkuun paneva voima oli nukkumisjärjestelyt. Perhepeti muutti toiseen huoneeseen ja tästä meidän entisestä makuuhuoneesta päätimme tehdä lastenhuoneen. Päädyimme vaihtoon ihan siitä syystä, että lapset saivat leikkihuoneekseen isomman huoneen, ja nukkumishuoneeksi riittää vähän pienempi huone. Huoneen yksi seinä oli ennestään tuollainen tumman harmaa ja sellaiseksi se saa jäädä. Sopii mielestäni kivasti lastenhuoneeseenkin.

Leluille paikat ovien takana

Mietin sisustusratkaisuja yleensä muutamista näkökulmista: tämän lastenhuoneen kaapin kohdalla yksi tärkeimmistä asioista oli käytännöllisyys siivouksen kannalta. Nyt on ihanaa, kun lelut voi siivota isojen ovien taa hyllyille, sitten vaan ovet kiinni ja simsalabim: huone on siisti. Tottakai elämä ja touhut näkyy ja saa näkyä lastenhuoneessa, mutta sen lisäksi on tosi kiva, että huoneen saa vauhdikkaasti siistiksi.