Vuoden 2020 ensimmäinen viikkolista tulee tässä:

Viime viikonloppu

Viime viikonloppuna meillä kylässä olivat Danielin vanhemmat eli fammo ja faffa. Menneet kaksi viikonloppua olemme saaneet seuraa ja apua isovanhemmista, ja olemme heidän kanssa vietettyjen viikonloppujen jälkeen niin iloisia. Fammo ja faffa asuvat kuuden tunnin ajomatkan päässä, joten emme näe kovin usein, mutta kun näemme, niin he tulevat meille yökylään tai me menemme heille kylään. Siinä ehtii hyvin viettää aikaa yhdessä ja jutella kuulumisia, lapset saa leikittäjiä ja itse saa vähän huokaista.

Kuulumisia

Tämä viikko alkoi hieman ikävissä tunnelmissa, kun Pikkuässä teki olohuoneessa piruettia ja horjahti suoraan takan kuumaan luukkuun ja ehti saada käteensä palovamman. Siinä oli äidillä ja iskällä lohduttamista, pidettiin kylmää pitkän aikaa ja silti kipu ei vain meinannut hellittää. Mutta siitäkin on selvitty ja käsi on lähtenyt parantumaan. Tänään oli päiväkodista kotipäivä ja olemme olleet ihan kotosalla kättä parantelemassa. <3 Muutoin meille kuuluu oikein hyvää.

Lapsen suusta kuultua

Viime viikolla Pikkuässä kysyi kiperän kysymyksen: ”Missä minä olin silloin, kun sinä olit lapsi.” Kerroin, miten asia oli, mutta vastaus ei hänelle oikein kelvannut. Hän sitten sanoi, että ”Olin sinun vatsassa kun olit lapsi” ja minä totesin, että niinhän se varmasti oli. Näitä kiperiä kysymyksiä tulee harva se päivä ja välillä menee itselläkin sormi suuhun, kun yrittää kertoa vastauksia.