Voisi olla aika kertoa muutama sana minusta, kun uusia seuraajia on ropissut langoille mukaan. Olen Hilla, myös lempinimillä Hillis, Hildegaard, Hilu ja Hiltsu saa pääni kääntymään. Parhaillaan olen kotona hoitovapaalla lasten kanssa. Meidän tytöt (1-vuotias ja 3-vuotias) pitävät huolen, että askelia kertyy päivän aikana tarpeeksi, sitä varten en tarvitse askelmittaria. Danielin kanssa ollaan tallattu yhteistä polkua 11 vuotta, kolmisen vuotta sitten tahdottiin.

Rentoudun puuhastelemalla ja käsillä tekemällä. Tälle ”sukuvialle” olemme antaneet äitini kanssa nimen tössötys. Tössötän mitä milloinkin, sisustan, teen käsitöitä, leivon, pyllistelen puutarhassa tai keksin jonkun DIY-projektin. Se on luovaa ja rentouttavaa. Joskus syntyy tuloksena jotain kivaa, vaikkei se aina ole edes itse tarkoitus.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua, erityisesti naisten ja äitien. Siksi ensimmäisellä äitiyslomalla opiskelin hyvinvointivalmentajaksi. Haluaisin tehdä töitä sen eteen, että mahdollisimman moni saisi elää ja voida hyvin, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Jos joskus jotain haluaisin ehkä vielä opiskella, voisi se olla psyykkiseen hyvinvointiin liittyvää. Ajatuksilla ja tunteillamme on niin paljon voimaa ja vaikutusta. Josko vielä jonain päivänä järjestän rentouttavia hyvän olon viikonloppuja naisille ja äideille, joita arki meinaa viedä mukanaan. Rentoutumista, liikuntaa, ravitsevaa ruokaa, mielenkiintoisia keskusteluja inspiroivassa ympäristössä. Voimaantumista ja sitten hyvän mielen ammennusta arkeen.

Jos ihan villisti unelmoin, unelmoisin idyllisestä vanhasta puutalosta kauniin puutarhan ja luonnon keskellä. Siellä olisi kodikas ja lämmin tunnelma. Pihapiiriin kuuluisi sivurakennus, järkkäisin siellä sitten esimerkiksi niitä hyvinvointiviikonloppuja, jonka aamupalalla tuoksuisi tuoreet sämpylät, kynttilät palaisi ja jazz-musiikki soisi taustalla. Olisi hyvä olla. Nämä ovat unelmia, jotka voivat suurella todennäköisyydellä muuttua ja vaihtua, mutta unelmat antavat mulle paljon.

Blogi ja sometyö ovat vieneet minua yrittäjän uralle, olen löytänyt mielenkiintoisen työelämäpolun. Sytyn siitä, kun langat on omissa käsissä, mutta samalla huomannut sen, että yksin ei yrittäjä pärjää ja tulevaisuudessa aion pitää huolen, että ympärillä on sparraajia ajatuksille, ideoille ja tekemiselle. Koulutukseltani olen markkinointiin erikoistunut ekonomi, mutta tärkeintä minulle ei ole ura tai tittelit, vaan kiinnostava työ, joka innostaa ja antaa myös takaisin.

Liikunnasta saan energiaa viikkoihini. Kävely, juoksu, pyöräily, porrastreenit ja kotijumpat ov