Kaupallinen yhteistyö Telia Dot & Asennemedia.

Aloin kirjoittaa tätä blogitekstiä analogisen aamun jälkeen. Herättyäni en tarttunut puhelimeen, vaan annoin sen olla äänettömällä keittiön tasolla, jonne olin sen illalla nukkumaan mennessä jättänyt. Tiesin, että puhelimessa odottaisi Instagramin inboksissa useita viestejä seuraajilta. Viimeisimpään kuvaan oli tullut kommentteja, joihin voisin vastata. Sähköpostissa odottaisi varmasti vastauksia edellisen päivän viesteihin. Whatsapissa olisi suurella todennäköisyydellä saapuneita viestejä ja aktiivisia ryhmäkeskusteluja.

En silti tarttunut puhelimeen, vaan jätin sen tietoisesti taka-alalle. Aamu sai jo pienestä päätöksestä hyvin erilaisen alun. Heräsimme kello seitsemän aikaan koko perhe. Daniel kävi napsauttamassa kahvin tippumaan, minä menin kylpyhuoneeseen vaihtamaan pienimmän vaippaa. Sen jälkeen tulimme aamupalapöytään ja söimme yhdessä aamupalan. Sytytin ihan kynttilän ja ehdimme siinä aamutohinan aikana hetken istua pöydän ääressä koko perhe.

Aamupalan jälkeen vaihdoimme päivävaatteet, pesimme hampaat ja aloimme valmistella lapsia päiväkotiin lähtöön. Keskityin yhteen asiaan kerrallaan. Lasten kanssa on helpompi toimia, kun on itsekin läsnä siinä mitä kulloinkin tekee. Puoli yhdeksäksi tytöt vietiin dagikseen.