*Postauksessa näkyvät ja mainittavat lasten ulkoiluvaatteet saatu testiin Reimalta Reima Kit -palveluna.

Meidän lapset tykkää ulkoilla ja koitamme sitä heidän kanssaan harrastaa mahdollisimman paljon. Onhan se koko perheelle ja itsellekin mukavaa tekemistä ja hyvää vastapainoa läppärin näpyttämisen rinnalla. Lasten lempi puuhia viime aikoina ovat olleet takametsässä rymyäminen, kivien päällä hyppiminen, erilaiset lumileikit ja metsäretket eväiden kanssa. Lapset saivat Reimalta lahjaksi ja testiin uudet ulkoiluhaalarit kevääksi sekä kengät, hanskat ja pipot.

Odotamme innolla, että kevättalvi muuttuu enemmän kohti kevättä ja voisimme kohta puolin sanoa heipat talvihaalareille ja villakerrastoille. Tottakai se tarkoittaa samalla kurakelien paluuta lumen sijaan, mutta onhan kevät aina niin tervetullut pitkän talven jälkeen. Kesää kohti!

Lasten ulkoiluvaatteet yhdellä kuukausimaksulla

Näiden vaatteiden osalta kysymys on Reima Kit -palvelusta, jonka kautta vaaterumban voi ulkoistaa kuukausimaksulla pyöriväksi palveluksi. Kuinka kätevää vai mitä sanot? Minulle tämä oli uusi tieto, vaikka kyseinen palvelu on ollut jo jonkin aikaa käytössä.

Kauteen sopivat ulkovaatteet tai kengät saapuvat postipaketilla vastuullisesti Reimalta ja asiakas saa jaettua kustannukset tasaisemmin pitkin vuotta. Kiinnostavaa, että tällaisia uudenlaisia palveluita kehitellään sujuvoittamaan lapsiperheiden arkea. Sellaisethan ovat aina tervetulleita.

Mielestäni tämä on kiinnostava palvelu helpottamaan lastenvaatteisiin liittyvää metatyötä: mikä koko, mikä materiaali, mistä, milloin, miten, kenelle, kuinka monta? Onko nämä nyt hyvät? Pitääkö vettä ja tuulta? jne… Lastenvaatteiden pyörittäminen on meidän taloudessa minun homma, enkä yhtään laittaisi pahitteeksi, että saisin siihen jollain tavalla sujuvuutta lisää.

En ole se äiti, jolle lastenvaatteet, merkkitietoisuus ja vaatemateriaalit olisi intohimo. Tai että yömyöhät rakastaisin nettikaupoissa surfaamista ja pohtisin pääni puhki lastenvaatteita, niiden ulkonäköä ja uusimpia trendejä.

Tykkään kyllä, että vaatteet ovat kivoja ja kauniita, mutta minulle tärkeintä on se, että lapsilla on ylipäätään toimivat ja hyvät ulkoiluvaatteet päällä, oikeassa koossa ja mieluiten Suomen vaihtelevaan säätyyppiin kulloinkin sopivana. :) Toimivuus ja käytännöllisyys on siis loppujen lopuksi tärkeämpää!