Lasten ulkoiluvaatteet kevääksi

*Postauksessa näkyvät ja mainittavat lasten ulkoiluvaatteet saatu testiin Reimalta Reima Kit -palveluna.

Meidän lapset tykkää ulkoilla ja koitamme sitä heidän kanssaan harrastaa mahdollisimman paljon. Onhan se koko perheelle ja itsellekin mukavaa tekemistä ja hyvää vastapainoa läppärin näpyttämisen rinnalla. Lasten lempi puuhia viime aikoina ovat olleet takametsässä rymyäminen, kivien päällä hyppiminen, erilaiset lumileikit ja metsäretket eväiden kanssa. Lapset saivat Reimalta lahjaksi ja testiin uudet ulkoiluhaalarit kevääksi sekä kengät, hanskat ja pipot.

Odotamme innolla, että kevättalvi muuttuu enemmän kohti kevättä ja voisimme kohta puolin sanoa heipat talvihaalareille ja villakerrastoille. Tottakai se tarkoittaa samalla kurakelien paluuta lumen sijaan, mutta onhan kevät aina niin tervetullut pitkän talven jälkeen. Kesää kohti!

Lasten ulkoiluvaatteet yhdellä kuukausimaksulla

Näiden vaatteiden osalta kysymys on Reima Kit -palvelusta, jonka kautta vaaterumban voi ulkoistaa kuukausimaksulla pyöriväksi palveluksi. Kuinka kätevää vai mitä sanot? Minulle tämä oli uusi tieto, vaikka kyseinen palvelu on ollut jo jonkin aikaa käytössä.

Kauteen sopivat ulkovaatteet tai kengät saapuvat postipaketilla vastuullisesti Reimalta ja asiakas saa jaettua kustannukset tasaisemmin pitkin vuotta. Kiinnostavaa, että tällaisia uudenlaisia palveluita kehitellään sujuvoittamaan lapsiperheiden arkea. Sellaisethan ovat aina tervetulleita.

Mielestäni tämä on kiinnostava palvelu helpottamaan lastenvaatteisiin liittyvää metatyötä: mikä koko, mikä materiaali, mistä, milloin, miten, kenelle, kuinka monta? Onko nämä nyt hyvät? Pitääkö vettä ja tuulta? jne… Lastenvaatteiden pyörittäminen on meidän taloudessa minun homma, enkä yhtään laittaisi pahitteeksi, että saisin siihen jollain tavalla sujuvuutta lisää.

En ole se äiti, jolle lastenvaatteet, merkkitietoisuus ja vaatemateriaalit olisi intohimo. Tai että yömyöhät rakastaisin nettikaupoissa surfaamista ja pohtisin pääni puhki lastenvaatteita, niiden ulkonäköä ja uusimpia trendejä.

Tykkään kyllä, että vaatteet ovat kivoja ja kauniita, mutta minulle tärkeintä on se, että lapsilla on ylipäätään toimivat ja hyvät ulkoiluvaatteet päällä, oikeassa koossa ja mieluiten Suomen vaihtelevaan säätyyppiin kulloinkin sopivana. 🙂 Toimivuus ja käytännöllisyys on siis loppujen lopuksi tärkeämpää!

Helpotusta lasten vaaterumbaan

Homma toimii käytännössä niin, että sinä yrität parhaasi mukaan mitata lapsesi koon ja ilmoitat sen eteenpäin. Sen jälkeen kotiin saapuu pakettina Reiman asiantuntijoiden valitsemat varmasti toimivat ulkovaatteet tai kengät aina kauden vaihtuessa. Simppeliä. Koon lisäksi voit vaikuttaa paketin kattavuuteen ja tuotteiden värit.

Meidän tyttöjen talvihaalarit ovat olleet väreiltään aika räikeät, pinkki ja sinapinkeltainen. Vaihtelun vuoksi halusin jotain hillitympää ja maanläheisempää, siksi valitsin molemmille kevääksi metsänvihreät varusteet ja niiden seuraksi siniset pipot ja mustat kengät. Joku voisi sanoa, että ihan poikienvärit, mutta minäpä sanon, että metsänvihreä sopii oikein kivasti myös tytöille. Voi olla, että maastoutuvat näissä vaatteissa liiankin hyvin metsään, heh!

Reima Kit -palvelussa on mietitty myös kiertotaloutta ja lastenvaatteiden kierrätystä, mikä on tosi hieno juttu. Tuotteet voi myydä Emmy-palvelun kautta ja saada itselleen vastineeksi väljemmän eteisen ja myynituotot. Ja toisessa päässä seuraava perhe lapselleen edullisemmalla hyvät varusteet.

Ulkoiluvaatepaketin hinta on 29,90/kuukaudessa ja tällä hetkellä toimituksessa saapuu siis kevään ulkoiluvaatepaketti. Seuraavina vuodenaikoina sitten muuta – vaatepaketti saapuu kolme kertaa vuodessa. Täältä voit tutustua Reima Kit kevät 2021 tuotteisiin ja täältä tarkemmin lisätietoja, kuinka Reima Kit -palvelu toimii. Uutuusjuttu on se, että nyt myös kengistä on mahdollisuus tehdä kuukausitilaus ja siten saada neljä kertaa vuodessa säähän sopivat laadukkaat popot oikeassa koossa. Tutustu kenkäpakettiin.

Me kiitämme kauniisti Reiman kevään paketista ja odottelemme lumisateen loppumista ja keväisempiä kelejä. Sieltä se aurinko pian taas pilkistää, sulattaa lumet ja pääsemme rymyämään uusissa haalareissa. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Lue lisää: Matalan kynnyksen retkeilyä lasten kanssa.

 

+11

You may also like

3 kommenttia

 1. Hei kiva kun kirjoitit Reima kitistä, olisi kiva nähdä nuo haalarit myös päällä ja käytössä, itse olen molemmille lapsille testannut juurikin Reima kitiä sekä Reiman tuotteita, enkä ole pettynyt ollut vielä kertaakaan. Softshellvaatteet ja nuo Patter-kengätkin on olleet oikein hyvät, monet on jo käytetty. Samoin talvikenkiä löytyy Reimalta. Mut siis testin jälkeen olis kiva kuulla mitä tykkäsitte, onko vk haalari hyvä kevääksi, mitä sinne alle kun viileämpää kun nyt ei ollut softshelleja kitissä tarjolla ja tuo murrettu vihreä on ollut minun toive myös ja laittanut olenpalautetta että kiitos lisää unisexvärejä kun on tyttö 3v ja poika 1v että edes jotain passais molemmille..

  0
  1. Heippa Laura,

   Nyt vaatteet ovatkin näkyneet kuvissa ja stooriessa kun kelit ovat lämmenneet. Täältä esim: https://www.hillastenlund.com/2021/04/porkkalanniemen-ulkoilualue/ Meillä on ollut tosi monia Reiman haalareita, aina ollaan tykätty ja laatu sekä käytännöllisyys on ollut hyvää. Tälläkin kertaa sama kokemus. Molempien kevätasut ovat hoitaneet tehtävänsä ja väri on myös ihana. Meillä on viileänä päivänä alla Kivatin villahaalri, lämpimämpänä päivänä ohuempi kerrasto. Alakerrastot vaihtelee hieman päivästä riippuen. Päiväkodissa tytöillä on ollut vielä kuravaatteet päällä, mutta kun sielläkin nurmikko kuivuu, niin näillä menevät sinnekin. Tuttua Reima laatua siis, summa summarum. 🙂 Ihanaa kevättä teidän perheelle! /Hilla

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *