Kaupallinen yhteistyö If Vakuutus.

Koulut alkavat suurimmalla osalla lapsia ensi viikolla ja uudet ekaluokkalaiset astelevat koulutietään tänä syksynä ensimmäistä kertaa. Miten mukavaa, riemastuttavaa ja vähän myös jännittävää aikaa monelle, varsinkin ekaluokkalaisille kaiken uuden keskellä. Kirjoitan tässä blogitekstissä lasten liikenneturvallisuuden tärkeydestä, Ifin vuosittain jakamista Keltanokka-lippiksistä ekaluokkalaisille sekä liikennekasvatuksesta meidän perheen näkökulmasta.

Koululaiset palaavat kesälomien jälkeen tutulle koulutielleen, Keltanokat ovat siis pian liikenteessä! Liikenneturvallisuus on tietenkin tärkeää joka päivä, mutta ollaanhan erityisen varovaisia ja huolellisia liikenteessä tulevien viikkojen aikana. Huomioidaan, varmistetaan, annetaan tietä ja tilaa. Kiire ei ole.