Kevät saapui tällä viikolla meidän makuuhuoneeseen. Maaliskuun puoliväli on ylitetty, joten kyllä nyt oli aika sanoa hei hei sinapinkeltaisille ja ruskeille tyynyille, jotka muistuttivat enemmänkin syksyn ruskasta kuin kevään ensimmäisestä leskenlehdestä.

Kevään pilkottaessa makuuhuoneeseen sälekaihtimien välistä alan väkisinkin hapuilla kohti raikkaampia ja vaaleampia sävyjä. Ehkä osittain tähän kaikkeen liittyy myös orastavaa pesänrakennusviettiä…

Kevät saapui makuuhuoneeseen

Kysyin mun kotiin ja sisustukseen keskittyvällä @hillashome-Instatilillä, että mikähän kevään uusi väri tai materiaali voisi sopia makuuhuoneeseen. Minttua, keltaista, vaaleanvihreää, vaaleanpunaista, pellavaa, satiinia, puuvillaa, valkoista, beigeä – mitähän se voisi olla?

Ihana ja pirteä Jossu vastasikin kysymykseen ja ehdotti vaaleanpunaista. Minähän otin tietenkin neuvosta vaarin ja jätin vaaleanpunaisen muhimaan takaraivoon.