Kevät saapui makuuhuoneeseen ja vähän pesänrakennusviettiäkin

Kevät saapui tällä viikolla meidän makuuhuoneeseen. Maaliskuun puoliväli on ylitetty, joten kyllä nyt oli aika sanoa hei hei sinapinkeltaisille ja ruskeille tyynyille, jotka muistuttivat enemmänkin syksyn ruskasta kuin kevään ensimmäisestä leskenlehdestä.

Kevään pilkottaessa makuuhuoneeseen sälekaihtimien välistä alan väkisinkin hapuilla kohti raikkaampia ja vaaleampia sävyjä. Ehkä osittain tähän kaikkeen liittyy myös orastavaa pesänrakennusviettiä…

Kevät saapui makuuhuoneeseen

Kysyin mun kotiin ja sisustukseen keskittyvällä @hillashome-Instatilillä, että mikähän kevään uusi väri tai materiaali voisi sopia makuuhuoneeseen. Minttua, keltaista, vaaleanvihreää, vaaleanpunaista, pellavaa, satiinia, puuvillaa, valkoista, beigeä – mitähän se voisi olla?

Ihana ja pirteä Jossu vastasikin kysymykseen ja ehdotti vaaleanpunaista. Minähän otin tietenkin neuvosta vaarin ja jätin vaaleanpunaisen muhimaan takaraivoon.

Viime sunnuntaina, iltapäivällä räntäsateen piiskatessa olohuoneemme ikkunoihin tein järkiratkaisun ja suuntasin Pikkuässän kanssa Espoon Ison Omenan -kauppakeskukseen pyörimään. Kurahousut ja hiekkalaatikko jäivät tällä kertaa toiseksi, vaikka usein liputankin sen puolesta, että sää on vain pukeutumiskysymys. Joskus minullekin riittää. 🙂

Ompussa hetken pyörittyämme menimme Filaysonin myymälään ja siellä sattuikin olemaan jotkut kevätalet juuri silloin. Minun korviini kuiskivat nuo täyspuuvillaiset vaaleanpunaiset lakanat, jotka sattuivat olla 50 % alessa. Sillä hetkellä tuumasin, että nämä ostan ja näistä tulee meidän the kevätlakanat.

Pellavaa ja puuvillaa makuuhuoneeseen

Ajatuksenani on kyllä ollut panostaa jatkossa pellavalakanoihin, jotka ovat nykyään mun suosikkeja niin ulkonäön kuin pehmeytensäkin puolesta. Mutta niillä on vaan hitsisti hintaa, enkä kaupoilla muutenkaan törmännyt vielä pellavaisiin lakanoihin, joista olisi löytynyt vaaleanpunaisen tai marjapuuron sävyä. Saa toki kertoa vinkin, jos sulla on tiedossa joku myymälä tai verkkokauppa, mistä ostat laadukkaita ja kauniin värisiä pellavalakanoita. Parit lakanat olen ostanut Anno Collectionilta, mutta heillä pääosin maanläheisiä sävyjä.

Vähän pesänrakennusviettiäkin

Kuten otsikossa jo mainitsin, olen huomannut täällä orastavaa pesänrakennusviettiä. Vauvan saapumiseen alkaa olla aikaa 3 kuukautta. Se on paljon ja se on toisaalta vähän.

Vielä emme ole tehneet mitään valmisteluja tai hankintoja, vaikka uskonkin meidän pääsevän tällä toisella kierroksella aika vähällä. Mutta silti se primitiivinen mammahormooni laittaa pään sekaisin jollain kummalla tavalla ja sitä alkaa valmistella kotia pientä tulevaa nyyttiä varten. Ihan samoja ajatuksia kuin viime kerrallakin.

Taisimme Pikkuässä odottaessa ostaa vaunut juuri näihin aikoihin, kun synnytykseen oli aikaa kolmisen kuukautta. Silloin oli kesä ja muistan vielä hyvin sen tunteen, kun pyöreän masun kanssa työntelin meidän OMIA vaunuja ja se tuntui jotenkin hassulta. Leikinkö minä nyt tässä äitiä ja pitäisikö vaunuihin laittaa nukke ja lähteä testilenkille?

Tuntui uskomattomalta ajatukselta, että parin kuukauden kuluttua vaunuissa olisi oikeasti joku. Tavallaan ajatus uudesta ihmisestä tuntuu tälläkin kertaa aika uskomattomalta. Kukahan sieltä on meille saapumassa? Millainenkohan persoona tuolla mahan sisällä kasvaa? Kukahan se uusi perheenjäsenemme oikein on?

Tuleva isosisko huolehtii

Pikkuässälle jo viime viikolla lupasin, että menemme joku päivä Prismaan tai Cittariin ostamaan tulevalle vauvalle tutteja. Pikkuässä on puhunut tulevan vauvan tuteista niin paljon, joten tuttien hankinta saa olla osa hänen valmistautumista muutokseen.

Hän muun muassa sanoi, että pitäisi huolta vauvan tuteista omassa huoneessaan. Tutteja pitäisi olla useita värejä ja hän sitten tarjoaa niitä vauvalle. Vauva saa kuitenkin itse valita, mikä väri on mieluisin ja ottaa sen. Pikkuässällä olisi tuttuvarasto ja hyvä valikoima. Nää höpinät ja jutut ovat välillä niin ihania ja sieltä se huolenpito jo paistaa läpi. 🙂

Huominen perjantai on meillä taas Pikkuässän kanssa kotipäivä. Lauantaiksi lähdemme Paimion suuntaan Paimion Rastin treenipäivää viettämään suunnistuksen parissa. Sieltä ajamme vielä lauantaina illalla Hollolaan mun vanhempien luo yhdeksi yöksi ja heitä moikkaamaan. Sellaisia suunnitelmia meillä tulevalle viikonlopulle.

Näillä vaaleanpunaisilla lakanoilla ja pesänrakennushöpinöillä toivotan Sinulle mukavaa torstain jatkoa sekä lähestyvää viikonloppua!

Haleja. <3

-Hilla

Instagramissa:

@hillasblog

@hillashome

@hillastraining

Lue myös:

Pehmeät sämpylät kauramaidosta.

Polkujuoksulenkki Meikojärvellä.

Alkuraskaus – vointi, oireet, liikunta, muutokset kehossa ja ruokavalio.

 

+8

You may also like

2 kommenttia

  1. Moi Hilla! Minkä merkkiset nämä yöpöydät on? Me sisustetaan makkaria vähän uudestaan ja nää on just sen tyyppiset mitä ollaan mietitty…

    0
    1. Moikka Reetta, Nämä pöydät ovat jatkaneet meiltä jo uuteen kotiin, koska vaihdettiin järjestystä kodissa ja sitten ne eivät enää mahtuneetkaan makuuhuoneeseen. Mutta me hankittiin ne aikanaan Maskusta. Harvasta paikasta löysin tämän tyyliset, ellei sitten olisi löytänyt aidosti vanhat jostain. 🙂 Mukavaa kevään jatkoa, kodin laittaminen on nyt hyvää puuhaa! -Hilla

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *