Kahden viikon päästä on pääsiäinen ja veikkaanpa, että ainakin muutama siellä ruudun toisella puolella koristelee silloin kotiaan tai pihaansa kevätkuntoon. Miettii pääsiäisen kukka-asetelmia tai pöytäkoristeita. Kylään saapuu ehkä vieraita, on aikaa laittaa terassia kuntoon, ystävät tulee syömään tai kotioven pieleen olisi aika vaihtaa talvisten havunoksien ja kanervien tilalle jotain kauniimpaa ja keväisempää? Kenties. Siksi ajattelin, että tästä vinkistä voisi olla iloa juuri sinulle: pääsiäisen kukka-asetelmat – narsissit lasipurkeissa.

Kävimme viime sunnuntaina Plantagenissa. Sanoisin, että se on keväthullulle vaarallinen paikka, mutta selvisimme aika vähällä. Heh! Aikaa siellä silti kului, kun oli niin paljon kaunista ja inspiroivaa ihasteltavaa. Pieniä kasvihuoneita, sisäkasveja, ulkokukkia, ruukkuja ja pihamultia…