Kaupallinen yhteistyö Kekkilä Garden.

Elokuu taittuu pian syyskuuhun ja samalla siirrymme vuoden kierrossa syksyn puolelle. Kauniit kesäillat ja niiden lämpö on vielä tuoreessa muistissa ja siksi syksyn pimenevinä iltoina tekee mieli kääriytyä vilttiin ja siirtyä ulos nauttimaan: puutarhaan, terassille, parvekkeelle, patiolle, kuistille, riippukeinuun, huvimajaan, millainen se oma piha onkaan. Puutarhapuuhia ja pihasta nauttimista voi jatkaa vielä pitkälle syksyyn. Siitä ilosta kannattaa ottaa kaikki irti ja järjestää puutarhan syysjuhlat.

Puutarhan syysjuhlat – juhlistetaan mennyttä kesää

Puutarhajuhlat ovat mainio hetki pysähtyä juhlistamaan mennyttä kesää ja kaikkea sitä, mitä piha ja puutarha ovat meille kesän mittaan antaneet. Oma piha voi olla niin luonnollinen osa omaa elämää, ettei tule edes miettineeksi, miten paljon se antaa. Minulle kotipiha merkitsee tilaa, rauhaa, ajanvietettä, hyötyliikuntaa, iloa, hikipisaroita, estetiikkaa, kauneutta, satoa, kukkia, inspiraatiota, lasten leikkipaikkaa ja kodin jatketta seinien ulkopuolelle.